ГЕРБ – Варна подаде две жалби за търговия с гласове

  • 07 юли 2013 10:45

  • 1611
  • 7
ГЕРБ – Варна подаде две жалби за търговия с гласове
©

Административният секретар на ГЕРБ - Варна Павел Христов изпрати два сигнала до Общинската избирателна комисия, с копия до III РПУ - Варна и РПУ в кв. "Аспарухово" и жк "Владиславово", съобщиха от пресцентъра на партията във Варна.

В първия сигнал се посочва, че по информация на граждани в СИК, разположени в училище "Отец Паисий", предварително се указва на гласоподавателите по какъв начин да гласуват като на дланите им се изписва цифрата "пет". Върху същите хора се осъществява контрол от лица с неизвестна самоличност - преди и след гласуването. Цитираните обстоятелства пораждат съмнения за търговия с гласове и нарушения на изборния процес.

Втори сигнал от граждани е получен за това, че в кв. "Аспарухово" пред СИК 340 и 341, разположени в НУ "Васил Левски", има струпване на множество гласоподаватели, които обстоятелства пораждат съмнения за търговия с гласове и нарушения на изборния процес. Подобна обстановка има и в района на училище "Патриарх Евтимий", където представители на ДПС осъществяват контрол върху гласоподаватели.

ГЕРБ - Варна моли за незабавна проверка на посочената информация.

Последвайте канала на

1611 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Боздуган

2013.07.10 | 20:31

7
Крадецът вика : Дръжте крадеца ! Няма по-големи крадци от ГЕРБ ! И това няма да ги спаси1 АТАКА изпрати ГЕРБ на бунището !!!

2013.07.10 | 20:31

6
Вън "заразното зло" ГЕРБ от Варна!Епицентъра му е в Б-с!
Боздуган

2013.07.10 | 20:31

5
Ще се пукна от смях !Това пичлеме ПОРТНИХ / портиер ли означава / объркал бюлетината и гласувал за БОЗОВ ?! Голям ташак ! А бе тоз гащите си не може да опаше ,тръгнал на ВАРНА кмет да става ?! БАХ ти "успешния" бизнесмен -крадец !
Боздуган

2013.07.10 | 20:31

4
хахахаха !ТИКВАТА дошъл във ВАРНА уж да подкрепя Недоразумението ПОРТНИХ ! Те само като му чуят името хората бягат ! ТИКВАТа ,колкото и да е проста ,разбрал, че изборите са загубени и отишъл на плажа да си пече задника ! БОЗОВ, честита победа !
Боздуган

2013.07.10 | 20:31

3
БОЗОВ е новият кмет на Варна !ВСИЧКО се изясни !Мутрата Янко Станев си признал,че купувал мангали за ГЕРБ и пичлемето Портних ! За пореден път ГЕРБ ядат УЙЙЯЯ!АТАКА ги прати на бунището ! КЕФ !!!
Popai

2013.07.10 | 20:30

2
Боздугане, айде стига с тези комунистически ,платени копи-пейст постове.Не разбрахте ли от тази тъпа партия, че всичко трабва да е с мярка, защото иначе води до обратен ефект?
Боздуган

2013.07.10 | 20:30

1
Много лош материал ,много лош!!!Ти го е*еш то ти се радва.Защо към това правителство нямаше 100 дни толеранс.Какво не ви стана ясно?Как ви баламосват и ограбват тройната коалиция начело с бившия финансист от миналата тройка.Сега теглиха 1 милиард лева и се оправдават че ще го ползват за разплащане на ДДС с бизнеса .Колко мислите от този милиард ще види бял сят.Предстои им да теглят още 1 милиард.Добре ще си оправят партийните каси и после може да дадат оставка.Точно затова се бавят с оставката.Ако си мислите че е лъжа те вече го направиха веднъж в предишното си управление с този министър който беше финансист и парите минаха през него.Как се харчат за 2 месеца на края на мандата 3 милиарда а?Най лошото е че пак ще останат ненаказани защото в момента си подготвят свои хора на всякъде.Този път може и да не им се наложи да си гласуват закон за амнистия.Правителството било експертно. Друг път експертно.Правителството е такова каквото те искат да бъде за да си направят далаверата и после ни лук яли ни мирисали.Кой ще е глупака който ще се наеме да им оправя пак кашите.Никой няма да дойде ще си сърбаме попарата сами защото сами сме си я надробили.

Добави коментар

Водещи новини