Илиана Раева: Нашата партия ще отговори на нуждите на десните избиратели

  • 06 юли 2013 12:24

  • 6104
  • 33
Илиана Раева: Нашата партия ще отговори на нуждите на десните избиратели
© Булфото

Основната ни цел е обединение на идеи в името на това държавата да се оттласне от дъното, обяви в ефира на ТВ7 председателят на партия "Обединена България" Илиана Раева.

Ние искаме да върнем морала и ценностната система в политиката. Това, от което имат нужда гражданите, е хуманизиране на процеса, каза тя и допълни, чр никога не би си позволила да изгуби връзка с масите. Това няма как да се случи. Аз съм сред хората. Сред всички тези, които са будни и са на улицата, сред гражданското общество, сред хората със сериозен интелектуален потенциал. Четвърт век опитваха да ни убедят, че ще върнат младите хора и ще направят нещо за държавата, сподели едно от златните момиче на българската художествена гимнастика.

Раева изтъкна, че в националния съвет на партията й е събрала хора, които имат какво да дадат на страната и знаят как да го направят. Ние се позиционираме в център-дясно и сме демократично ориентирани. Именно нашата партия ще отговори на нуждите на десните избиратели, които изгубиха възможността да припознаят своя политическа платформа на изборите, категорична бе тя.

Време е да променим нещата. Писна ми да виждам хора на високи постове, които да са от миналите векове, а в същото време млади хора да стоят без работа, обяви тя и сподели, че знае какво искат хората и това е да се отърсят от всичките години на прехода.

Нужни са спешни мерки. Преди да си отиде тази власт, е нужно да се промени Изборния кодекс и да въведем мажоритарен избор. София има потенциал да извоюва победа. Духът на улицата се усеща, но оставка не трябва да има преди тези важни промени, убедена е Раева.

Последвайте канала на

6104 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар

2013.07.08 | 17:06

33
Хубава жена си. Знаещи кзват, че се елеш великолепно. Каде си тръгнала и ти барабар Петко с мъжете. Стой си в леглото. Нам си добра.

2013.07.08 | 05:34

32
то затова сме на това дередже... разни гимнастици и спортисти да ни управляват...аиде нема нужда

2013.07.08 | 05:31

31
щом се презентира в TV7 и тя ми е ясна .Гледай си бухалките и лентата ...Тя сега проект на ДПС или на БСП е?
анонимен

2013.07.08 | 05:30

30
Пази боже, гимнастичка да се занимава с проблемите на държавата.Амбициите са неосъществими.
защо ли

2013.07.08 | 05:30

29
Илиана и Наско Сиракови са чести гости при С.Трифонов и ТВ 7.....така, че се вижда кой плаща и кой предлага / нови лица/.....вземат ни за канарчета......
наблюдател

2013.07.08 | 05:30

28
Какво говори тази гражданка, общи приказки, и никаква идея за политическо, икономическо и социално. Тя няма средна интелегентност за да се занимава с политика! Кой гражданко плаща за да говорите нелепости, на кой се предлагате? И защо!
Не по-високо от сандала!

2013.07.07 | 21:25

27
Я си гледай бухалките и топката!Накамарите пари-и хайде,давай в политиката.То затова сме станали прошляци.То не бяха китаристи,скачачки,стрелкини,манекенки(майко мила!) и купчина подобни.Живей и работи,там където знаеш и можеш-худож.гимнастика...."Не по-високо от сандала!"-казал го е Микеланджело,на обущаря повикан за мнение,как са изрязанани сандалите на" Мойсей"-а той започнал да дава и мнение за цялата склуптура.Та и вие Раева-не по-високо от лентитe!
SILVIQ

2013.07.07 | 21:25

26
Balgariq tarsi novi i mladi lica i umni ti Ilian4e na koe ot trite otgovarqs.

2013.07.07 | 19:50

25
Абе ИЛИЯНЧЕ-защо не си гледаш хореографията ха спортните танци ами и ти си тръгнала да правиш разни партии е че до теб вече е стигнало положението в БЪЛГАРИЯ -и ти вече ще оправиш нещата .колко си смешна само ако знаеш.Ами поне си признай че си човек на бате си БОЙКО и че инициативата е негова и заради тази идея -бутна ти няколко хиледарки и ти хоп *лапни шаран* ха сега ти ще оправиш положението в бг.ИМАХ ДРУГО МНЕНИЕ ЗА ТЕБ но вече падна много ниско. просто -отдръпни се от политиката . ТВОЯТА политика е на друго място

2013.07.07 | 19:04

24
Az lichno ne moga da ti povqrvam ,ne mi zvuchish na seriozno ,nekaksi stoish falshivo ,evalla za postignatoto v sporta no tuka veche ne si v svoi vodi a puk i samochuvstvieto ti e prekaleno koeto me drazni .

Добави коментар

Водещи новини