Бозов и Портних се скараха в ефир

  • 05 юли 2013 07:42

  • 2964
  • 5
Бозов и Портних се скараха в ефир
©

Варна избира кмет в неделя. На балотажа един срещу друг за гласовете на гражданите се борят Христо Бозов и Иван Портних.

Двамата кандидати за поста бяха поканени за дебат относно бъдещето на Морската столица, но такъв не се проведе, тъй като двамата не престанаха да се нападат за политически пристрастия и защита на интересите на олигархични кръгове.

Смятам, че моделът "Кирил Йорданов" се наложи във Варна в последните няколко години, подкрепен от ГЕРБ, каза в ефира на БНТ независимият кандидат Бозов. И вие сте част от това статукво повече от шест години, обяви Портних.

Този модел бе подкрепени от общинския съвет и бе период, в който се източваха пари от бюджета на общината. Заради това и заради управлението варненци излязоха на протест, каза Бозов. Аз съм готов да предложа прозрачност и по-добро управление, каза той.

Учуден съм от думите на Бозов, обяви кандидатът за кмет от ГЕРБ. Варна прави избор между демократично и европейско управление и едно задкулисие, както има около Бозов, който не е независим кандидат, а зад него са БСП, ДПС и олигархични кръгове.

Нямам подкрепа от ДПС, защити се конкурентът му. Това са манипулации. Няма да има зам.-кмет от Движението за права и свободи, каза той в отговор на въпрос от страна на Портних ще има ли подобни назначения.

Според Портних, ако кандидатът на БСП бъде избран за кмет, означава Кирил Йорданов да си продължи мандата.

Моят опонент няма никакви тези, твърди Бозов и обяви, че Портних няма в програмата си нищо, а той обещава пенсионерски клуб и басейн. "С него не може да се води дебат. Успокойте се, г-н Понтих", призова той. "Не мога да се успокоя, защото ме боли за Варна", контрира кандидатът на ГЕРБ.

В заключение Бозов обеща Варна отново да бъде перлата на Черноморието.

Последвайте канала на

2964 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Варна е червена

2013.07.07 | 22:12

1
доган и наместан ще ви го турят КМЕТА пък вие си мислете че сте голямата работа!!
независим

2013.07.15 | 23:33

5
Не позна, тимаджиите ще сложат кмета и няма голямо значение кой от двамата ще бъде избран..
Не така

2013.07.07 | 23:53

2
Ние не се мислим за голяма работа. Варна е единствената, която доказва каква ни е държавата. Нали се сещаш, че нито едно правителство до сега не се опълчи срещу ТИМ.Те не го слагат само на варненци, а на цяла България, защото приходите от мордкия туризъм трябва да влязат в хазната на България, а не като винаги в джобовете на олигарсите, както е и в София и Банско и т.н
fgsdf

2013.07.08 | 13:53

4
Нека тоя бозов ли е,боза ли е,да отиде до Бургас и после пак да си помисли дали е възможно Варна отново да бъде перлата на черноморието ни,това което се направи в Бургас през последните 4-5 години е непосилно за Варна в следващите дори 8...всичко опира до добрия мениджмънт и желание,а Димитър Николов е истински еталон в това отношение.

2013.07.07 | 23:54

3
Седя гледам и не мога да повярвам на очите си за избора на варненци! От трън та на глог, че е по висок. Този дет в момента има преднина участва в 90% от сделките с бившия кмет! За него от години се знае че е свързан с мафията и участва на драго сърце през "уредени" общински сделки! За втория какво да кажем, че то се вижда отвсякъде че не може да се справи със ситуацията! И двамата не ги чух да казват, как ще избягат от натиска на варненската групировка, които владеят града както беше Дупница при едни братя!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини