Отново протестират пред Областната управа в Пловдив

  • 02 юли 2013 09:56

  • 1181
  • 2
Отново протестират пред Областната управа в Пловдив
© Булфото

И тази сутрин сградата на Областната управа в Пловдив е блокирана от недоволни хора.

За пореден ден те носят лозунги срещу избора на Венцислав Каймаканов за губернатор и правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Протестиращите са недоволни и от изказване на лидера на пловдивските социалисти Георги Гергов. Вчера той ги обвини, че са "беззъби и алкохолици". На плакат, който носи една от протестиращите, пише: "Не ми вярвайте, защото съм без зъби, както забеляза Гергов", друга носи лозунг: "Искам някой да ми плати, за да не протестирам, безплатно ще съм тук, докато правителството на Олигарски не си отиде". Протестиращите се канят да блокират близкото до Областна управа кръстовище.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1181 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Oмбре

2013.07.03 | 09:08

2
Тия 5-6 души редовно си заработват надницата защото или са луди или платени .Най-вероятно последното като се има предвид външният им вид.Порнография сътворена от кукловодите в сянка.Докога ще гледаме подобни простотии?
Аристарх

2013.07.03 | 09:08

1
Тези лумпени не само са олигофрени. Те са най-обикновени закононарушители. Ако сме правова държава, отдавна да са осъдени.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини