Николай Младенов: БСП опитва да върне времето назад

  • 01 юли 2013 07:40

  • 4893
  • 27
Николай Младенов: БСП опитва да върне времето назад
© Булфото

Когато правителството на ГЕРБ подаде оставка, оставането му на власт беше немислимо с оглед на протестите, хората, които бяха тогава по улиците. Хората протестират срещу начина, по който се управлява страната в момента. Това е политически протест, но той не е партиен, затова и няма партия, която да го яхне.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27. Част от грешките ни бяха, че залитнахме в опита си да затворим всички кранчета, от които изтичаха финанси. Когато встъпихме на власт, страната ни не беше подготвена за кризата, която дойде, каза Младенов.

Издействането на повече европейски средства за страната ни беше един от полезните ходове на ГЕРБ. Партията не е абдикирала, хората от ръководството й са сред народа. По думите на Младенов от ГЕРБ не влизат в народното събрание, защото не са съгласни с политиката на управляващите и че не могат да спрат абсурдните назначения.

Пеевски беше зам.-министър в правителството на Станишев, както и депутат по времето на ГЕРБ. Сидеров подкрепяше правителството на ГЕРБ, което беше правителство на малцинството. Моралната теза е важен въпрос, който всички политически сили трябва много сериозно да си зададат, заяви Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27. Според него трудно се печели отново доверието на избирателите. Защото една партия, която на практика не е спечелила изборите - БСП - яхна властта и се зае с един безсмислен реваншизъм, с опит да спре времето и да го върне назад, каза бившият външен министър.

Мисля, че много ще спечели десницата, ако спре да се занимава със своето обединение. По-важно е кай какво има да каже на обществото и да си спомни кой му е политическият опонент, смята Младенов.

Последвайте канала на

4893 27

Коментари 27

Добави коментар
ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ

2013.07.02 | 14:31

27
Докога ще ви чакаме да си подадете оставката,мафиоти? Трябва ли да се пролее кръв за да си я подадете? Защо сте толкова нагли и цинични? Няма да спрем да протестираем. Ако трябва ще блокираме цяла България ,но ще ви изметем. И това е заради отказа от оставка и циничното ви поведение. Оставка сега Орешарски! Не губете време ! Пилеете ценно време на държавата! Подайте си оставката по мирен път. СРАМ И ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ .

2013.07.01 | 18:50

22
МАМИЦАТА ВИ ГЕРБЕРСКА АКО ПРОДАЛЖАВАТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ ДО КРАК.СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ.НАРКОМАНИ ПРОСТИ.ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС НЕ СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ ДРОГА КОЯТО МАЙМУНАТА ЦВЕТАНОВ ВИ Я ДАВА ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТЕ.ЛУМПЕНИ.

2013.07.01 | 18:49

18
Кур*во платена, гарантирам ти, че ще се лее кръв ако правителството подаде оставка.Първи сте вие проститутките, след това нагоре по веригата... А Натан Младенов да иде да защитава на друго място интересите на родината си и да не се бърка в българските дела.
Тигър

2013.07.02 | 14:31

26
Точно пък герб ни докараха до тук. Те оставиха страната на прага на мизерията и бедността, донесоха само разруха. Изобщо не би трябвало да говорят за морал, защото ги видяяхме какво Не направиха за 4 години.
Гюро Михайлов

2013.07.01 | 18:51

25
Вчера при Диков, в опит да роди мисъл ББ направи самопризнание, с което обезличи ГЕРБ, гербаджиите и всичките си гласоподаватели – каза, че ГЕРБ не е партия, а негова лична функция. Щял да си прави такива партии със същия успех докато е жив. Колективен ум в ГЕРБ явно няма, няма и да има, лошото е, че няма и индивидуален. Чакам сега да чуя дали някой гербаджия ще възрази. Или всички са колективна душа в животински стадий на еволюцията управлявани от пчелата-майка ЦЦ и търтея ББ :)
Гюро Михайлов

2013.07.01 | 18:50

24
Гледам новата дясна опозиция в парламента и ми се плаче. Борисов клейми лявото правителство като казва „ДПС буквално изнасилва столетницата...“ Държи се като Сидеров – напуска парламента, напуска Консултативния съвет при президента, а взе и да си вярва, че щели да го убият в ареста. Ако ще го убиват, защо ще го чакат да влиза в ареста. Или е време да бъде прегледан от специализиран медицински екип? Тази вулгарна персона ли ще брани предприемачеството, свободата на личната изява? Сегашните лидери притежават култура и знания, имат обноски, имат присъствие. А днес дясното се представлява от човек, за когото най-ценното е да рита мач, да цака белот и да се разхожда с военни вертолети. Дясното вече е закопано дълбоко. Едва ли скоро от корените му ще изникнат нови филизи, които да скрият срамната гледка в парламента – Бойко Опозиционера. Така, че- спрете да протестирате и да се държите като ощипани моми, а помогнете на поне останалото ляво да ни изкара от батака, в който ни вкара несъществуващото вече и срамно дясно.
tnt

2013.07.01 | 18:50

23
И тоя на голям патриот се прави. Ако беше такъв, щеше да си изкара наборната служба в нашата армия, а не да ми ходи в армията на Израел и после да си сурне г,за пак тук. Явно келепира е тука.
Noncho

2013.07.01 | 18:49

21
То понеже Николай Младенов и герб не ни върнаха едно 10 години назад с тяхното управление. Превърнаха ни в бананова република и въпреки това още искат да управляват!

2013.07.01 | 18:49

20
В кабинета на Бойко Борисов има масон!
Софиянски в затвора

2013.07.01 | 18:49

19
Този плужек Софиянски е време да си почине зад решетките, а милите у щерки да прададат откраднатото доброволно.

2013.07.01 | 18:49

17
Езичника се прави на умен. Замълчи путолизец Нейнски.

2013.07.01 | 14:31

14
Злобата е разпръсната в въздуха и мирише на повяхвали гербери и загнила нарцистична тиква!
*

2013.07.01 | 18:49

16
На протестите мирише на демокрация,а по форумите на миризливи кафяви атакисти и зачервени от яд комунисти

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини