Иван Портних: Гласувам за европейското развитие на града (галерия)

  • 30 юни 2013 12:19

  • 2124
  • 5
Иван Портних: Гласувам за европейското развитие на града (галерия)
© Булфото

Кандидатът за кмет на Варна Иван Портних упражни правото си на глас в училище „Васил Априлов”.

Той заяви, че е гласувал за европейското развитие на града, защото Варна има нужда от едно по-добро начало.

На въпрос какво би сторил, ако бъде избран за кмет, Портних заяви, че ще направи така, че градът да се развива в правилната насока и хората да живеят по-добре. По отношение на ниската избирателна активност и че това по всяка вероятност ще бъде причина за балотаж, кандидатът за кмет посочи, че дъждът няма да спре варненци да упражнят правото си на глас и ще спестят близо половин милион лева, които могат да бъдат вложени в нещо много по-полезно.

„Надявам се, че Варна ще избере промяната и едно ново начало”, каза още Портних. Той бе категоричен, че е крайно време всички да се вземат в ръце и добави, че често за неуспехите на града се казва, че няма пари и че София трябва да помага.

„Хиляди пъти съм казвал, че ще гласувам за европейското развитие на Варна. Отделно проектите, по които се работи в момента, са за 250 млн. лв., а от първи януари се отваря новият програмен период, когато Варна ще може да усвои над половин милиард европейско финансиране. За това е необходимо да се пишат и печелят проекти, като тогава градът ще започне да се развива динамично”, каза в заключение кандидатът за кмет Иван Портних.

Последвайте канала на

2124 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.07.01 | 01:51

2
Иван Портних Е Кметът европейското развитие на града

2013.08.25 | 16:32

5
Чудесно, после да не виждам протести и самозапалвания.
една

2013.07.02 | 09:29

4
коментар №3 е абсолютно верен!!!! имали сме отношения с хотела на който Портих е изп.директор....е още не сме си получили парите....говоря за далечната 2001 год. !!!! За изпълнителен директор става, предвид печалбите които носи на хотела с неизплащането на задълженията си на фирмите с които е работил, но за кмет ....... майка ви жална !!!! Не съм от Варна, но искрено ви съчувствам! Повярвайте ми....:(
Бай Тон

2013.07.02 | 09:24

3
А ХОРАТА ЗНАЯТ ЛИ г-н Потник, ЧЕ СТЕ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ГРАНД ХОТЕЛ "ВАРНА", КОЙТО Е СОБСТВЕНОСТ НА ТИМ?!?!?! А МЕДИИТЕ И ТЕ ЛИ НЕ ЗНАЯТ ИЛИ СТЕ ИМ ЗАПУШИЛИ УСТИТЕ?!?!?!?
HAMMAN

2013.07.01 | 00:03

1
По добре трудно избран кмет отколкото после да се чудите как да го изгоните .Мисля че тоя потник не е за вас.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини