Ваньо Шарков: Цветанов ме нарече враг, а после излъга за това пред Борисов

  • 24 юни 2013 18:03

  • 2816
  • 5
Ваньо Шарков: Цветанов ме нарече враг, а после излъга за това пред Борисов
©

"На България й е нужно да има един десен политически субект. Ние в Синьо Единство казват, че трябва да има една дясна партия", каза в ефира на БТВ и предаването "Лице в лице" д-р Ваньо Шарков.

"Сега единият десен политически субект ще се случи. Ние всички заедно ще го решим. Ние сме задължени. Хората на протестите ни задължават", каза още той.

Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ потвърди, че наистина представителите в дясно ще се разберат. Резултатът от обединителните процеси трябва да бъдат разпознати от гражданите, смята още той.

Шарков обясни защо няма да се търси съюз със СДС и с ГЕРБ. По думите му, той бил обиден лично от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ваньо Шарков обясни, че бившият вътрешен министър го нарекъл враг номер едно, а после пред Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отрекъл това нещо. относно СДС, Шарков заяви, че в партията има много кадърни хора, но според него проблемът е в Емил Кабаиванов.

"Кой е десен, кой е ляв, е малко спорно в България",  каза от своя страна още Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. "Проблемът на хората, които са навън е, че от изборите не последва промяна", добави той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2816 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.06.25 | 10:12

5
Тея от Дсб май много си повярваха.Народа иска обединено дясно, не само да се карате и да си се цупите щот някой си казал нещо си на някого си.Егати политиците като в детската градина сте,ама иначе искате да се правите на велики и да управлявате страната...Докато се карате по-между си Бсп си прави каквото си поиска!

2013.06.25 | 10:12

4
vie mai mi zaprili4ahte na BSP.
недоволен

2013.06.25 | 07:24

3
Кой ве иска вас народа си казва за кого ще гласува мажуритарни избори в 2 тура млади образовани хора професионалисти които ще помогнат държавата да излезе от тази криза .Да се прекъснат пипалата на мафията !!!!!!!!!!!!!!.

2013.06.25 | 07:23

2
Продължават с глупостите си - кой какво казал, па другия как му отговорил, и после защо се разделили. За доброто на народа трябва: 1.да се обясни на хората що е това десен модел и дясна партия; 2.да се представят мерките за изправяне на икономиката на крака, от позицията на дясна партия , като се покажат ясно разликите с БСП и ДПС. Останалото е въпрос на избор.

2013.06.25 | 07:23

1
оффф, тоя каза оня каза. И тези не са наясно. Къде сте умни, чисти, достойни политици? Родете се най-после!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини