Кирил Маричков: Връщаме се в 97-ма година

  • 24 юни 2013 08:15

  • 2534
  • 5
Кирил Маричков: Връщаме се в 97-ма година
©

Протестите и искат държава, каза Кирил Маричков по БНТ.

През февруари протестите бяха социални, сега са политически, допълни известният музикант. Виждам знаци за връщане на кризата от 96-ма. Вече се бях отчаял, че свестните хора са се завърнали, има някаква надежда. Според него през 90-та не са били свършени много неща. Маричков допълни, че сега никой не казва каква е причината за олигархията, като заяви, че това е дело на бившата държавна сигурност.

Политологът Евгений Дайнов, който също бе в студиото, посочи, че се връщаме се в 90-та година. Сега, както и тогава искаме смяна на провалено управление, допълни той. Според него част България е част от глобален процес, у нас преходът завърши с олигархична върхушка, което не имало в други по-цивилизовани страни, посочи Дайнов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2534 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Иван

2013.06.24 | 19:26

4
А този убиец,вместо да е в затвора,тръгнал да дава акъл-но сега изплуваха подобни седесари и всякаква измет друга,които искат дестабилизация и тласкат страната към гражданска война,защото това правителство се кани да настъпи икономически интереси и да ги отнеме от бандитите около мутрата и да ги върне на народа,но хората на Пашата,плащат по 50000 лв. дневно за организирането на криминални елементи и се представят за мирни протести.Та вижте-почти всички медий инспирират този опит за война гражданска,вкл. и т.н. национални-значи че те всички са на хранилка на кръгове около мутрата борисов и те наистина са способни да хвърлят народа в кървава баня,само и само да запазят икономическата си власт,както винаги го е правила капиталическата власт преди и сега.....
нндаа

2013.06.24 | 19:26

5
Ти тъп ли си,или така си се родил?Марш на Посрано ,да си вземеш кинтите!!

2013.06.24 | 19:25

3
Ако това смехотворно правителство остане до зимата ,тя тая на 97 ще ни се стори песен в сравнение със сегашната!Да изринем мафиотско-олигархичното правителство на ДПСІБСПІАтака от властта!По-добре Бойко да се върне от тоя обсолютен батак със сегашните педераси!

2013.06.24 | 19:25

2
Дъртаци от прехода,вървете си и не пречете на новото поколение.Дори и да сгрешат,младите ще се поправят.Има грешка има и прошка.Омръзнаха ни такива като вас да ни дават акъл.Видяхме вашия преход 23 години каква каша забърка.Спрете се и не обърквайте народа.
Мутренските Централи

2013.06.24 | 13:47

1
На улица Московска между общината и илица Дунав са се наредили един до друг мутренските офиси. Някои от тях като този на Московска и Дунав са още от 90та година там. Тези диктуват до голяма степен политиката на страната.

Добави коментар

Водещи новини