Музикант: Бойко лично рекетираше роднините ми

  • 24 юни 2013 06:42

  • 31788
  • 147
Музикант: Бойко лично рекетираше роднините ми
©

Тъмното минало на бившия премиер лека-полека изплува наяве, след като потърпевши се осмелиха да разкажат какво им се е случило. Един от тях е музикантът Стоян Михалев от култовата навремето група "Киора", пише "Всеки ден".

Певецът разкри в личната си страница във Фейсбук, че негови роднини от Перник са били преки жертви на акции на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. През 90-те години те открили в гаража на блока си малко магазинче за хранителни стоки. Един ден в него влязла група от добре сложени момчета с бухалки в ръце, предвождани от тартор. Той директно има казал, че иска сума от оборота, за да си нямат проблеми. Когато не се съгласили якият шеф на бандата им напомнил, че имат дъщеря. По тази причина те разпродали стоката и затворили магазина, разказва Михалев.

"Било е страшно брутална мутренска акция", казва той. Чак след 90-те години музикантът разбрал, че това е Бойко Борисов. През 2001 година пък, когато той станал главен секретар, роднините на Стоян му го показали по телевизията и семейството си припомнило неприятната случка.

Последвайте канала на

31788 147

Свързани новини

Коментари 147

Добави коментар

2013.06.26 | 00:14

147
Само Бойко ви е в устата и умовете.Мно-о-о-ого се страхуват някои от него!Още по-вече като виждат от колко много хора е обичан!Колкото никой друг политик в България.Какви ли не лъжи и простотии се написаха и изговориха,а привържениците му стават все повече!Плюйте си! Храчете!Малко са тези които още вярват след всичко на което станахме свидетели!
наблюдаващ

2013.06.25 | 23:45

133
виждам само колко много хора са прости!
kolombo

2013.06.26 | 00:14

146
И АТАКА , по едно време беше АТАКА. Сега е ПРОЦАКА! Измамени и измамници в България - колкото щеш! Спекулациите с Б.Б. са на мода, но без факти са си фалш!
цецу шлифера-ИДИОТ

2013.06.26 | 00:14

145
уй за тиквата боко!!!!-Ден 12-ти ДОЛУ МАФИЯТА!!!!!!!!!!!!

2013.06.26 | 00:01

144
..."Мога да дам точен отчет,за всеки цент(стотинка) от спечеленото си богатство.МОЛЯ,само не ми задавайте въпроси,КАК СЪМ СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВИЯТ СИ МИЛИОН!"-За добро или зло,предишната система,не позволяваше 'създаването" на милионери,поради уравниловката и тоталният монопол на държавата.Е,как си мислите,че е създаден клуба на днешните богаташи? С дългогодишен,иновативен или наследствен бизнес функциониращ от столетия харктерен с жестоката си конкуренция и къртовска работа,както е там-на запад?Невярно и наивно. Предпоставките за "бързи пари"бяха съзнателно заформени чрез изкуственият хаос и безвремие в търговия,производство ,и свързаните с тях внос и износ.Фалшивият недостиг на храни и стоки,който породи гигантски далавери.Създаването на пирамида от банки,който източиха МИЛИАРДИ от обикновения българин,раздадени като необезпечени кредити на определени кръгове,което доведе и до тяхният планиран фалит,но създаде за една нощ стотици милионери,и то във валута.Ето генезиса(не претендирам за пълнота),на днешните крупни БГ бизнесмени.Отделен е въпроса за олигархичните структури.Те разполагаха с огромният валутен ресурс на цялата държава,имаха съответната подготовка умения и знание,за доброто му управление и "превъртане"Именно те са хората в сянка,който дирижират политическата власт от 1990г до сега.Перманентните колизии м/у тях и другите "милионери",който също натрупаха финансова и лобистка мощ,са основата за политическите сътресения в държавата.Необратимото и страшно в самият си зародиш е,че в основните си виждания,спрямо социалните искания на милионите обикновени хора,те са абсолютно единни.Защото самото им "раждане" и последващо развитие е деформирано и различно от другият модел на капитализма,присъщ на западните,напреднали държави.Тоталният им превес(директен и индиректен) във всички видове власти,капсулира и бетонира безпределната им доминация.Илюзията за управление на "демоса"е най-удобната и наложена форма за скрито управление,наложена от самите тях....."Дайте ми да управлявам паричният поток на империята,и за мен е без значение,коя кукла ще седи на кралският трон!"-изявление на банкера Натан Ротшилд преди коронясването на кралица Виктория.
валията на Ямбол

2013.06.26 | 00:01

143
Аз съм платен гербер, по 50 лв дават, ако шефа е доволен дава и по малко амфети, от на бойко не за друго ми да си поддържам шизофренията( как иначе да пиша от толкова никове?) ... мхм сега кой бях. Плащат ми да пиша само хубаво, ма най-хубавото за нашия бог - слънце бойко тиквата, и аз като него завърших училище със 3.26, 0,26 заради физическото, ма аз и не мога да смятам, така че майната му толко некаде беше.. не мога и друго да работя и за 'тва лъжа по форумите по цял ден и цъкам минуси и плюсове.. ае доскоро, пак ще ме видите под коментарите

2013.06.25 | 23:45

134
Ехооо! Успокой се, изпий хапчето, плюни в пазвата...ха така .. и ще ти мине!

2013.06.26 | 00:00

142
Той пък един музикант!

2013.06.26 | 00:00

141
Прав е 148. Какво се занимавате с тая тиква? Да влиза в затвора и да хвърлят ключа в Перловската река.
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2013.06.26 | 00:00

140
Защо никой от т.н "протестиращи" не повдигна въпроси касаещи интереса на милиони българи?Като например,цените на ел.енергия(прмахване на ЕРП-тата,тоталният монопол на вериги и В и К,терора на Топлофикация и законните мутри от ново поколение-Частните съдии-изпълнители и новоизлюпените "Колекторски фирми",който са изкупили дългове на разни оператори,фин.институции и вериги за над 1,5 МИЛИАРДА ЛЕВА,който по старият закон са не събираеми по давност,само за 10% процента от стойността им-т.е за 150 милиона.Най-голямата от тях е с регистрация ПОЗНАЙТЕ ОТ КЪДЕ? ОТ МОНТАНА!!! Феодалното имение на Фидосова,защо ли-не знам.).Законно превъртайки ги през съда(без Ганьо да е призован)те прхвърлят в ръцете на другата 'законна мутра-ЧСИ,който ти трясва освен техният десетократно завишен иск,и собствени хонорари,надвишаващи в пъти основния.За оспорим иск от 100 лева,те товарят отгоре с още 750-800 лева.И не можеш да кажеш-гък.ЗАЩОТО ТАКА БИЛО В ЕВРОПА.Всички българи там трябва да УДАРИМЕ,защото никой не е застрахован от потенциалният им ,узаконен РЕКЕТ!!!А не по нашенски-почвам да викам ОЛЕ,ЛЕЕЕЕ,чак когато опре до моя зад.
shoni

2013.06.25 | 23:57

139
Нещастници,когато Бати ви Боко Мутрата стана министър-председател никой не протестира, а това като гаф е в пъти по гнусно от назначението на Пеевски, случката за която разказва Стоян Михалев не е единичен случай!!!!!
валията на Ямбол

2013.06.25 | 23:57

138
Бойко изритай мръсните червени, а за Атака те сами се провалиха и вече никога няма да влязат в парламента

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини