ЕНП стои твърдо зад Борисов

  • 20 юни 2013 19:48

  • 4372
  • 42
ЕНП стои твърдо зад Борисов
©

Председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г получи пълната подкрепа на лидерите на партиите-членки на Европейската народна партия по време на срещата на върха в Австрия.

В началото на форума президентът на ЕНП Вилфрид Мартенс изрази задоволството си, че дясната партия ГЕРБ е успяла да победи популизма на социалистите на парламентарните избори в България.

"Това е поредната победа на ГЕРБ, както и първият подобен успех в съвременната българска история, при който партията, която е била на власт преди изборите, отново печели най-много гласове", подчерта Мартенс пред лидерите от ЕНП.

Българите отново дадоха доверието си на ГЕРБ и приложените реформите от правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, защото искат страната им да напредва и знаят, че само ГЕРБ има решимостта да постигне тази цел, отбеляза още Мартенс.

В рамките на форума председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разговаря и с председателя на Групата на ЕНП в Европарламента Джоузеф Дол и генералния секретар на партията Антонио Лопез. Борисов запозна лидерите от ЕНП с политическата криза в България и безпрецедентните скандали на новото българско правителство на БСП, ДПС и Атака.

"От както встъпиха в длъжност, кабинетът и парламентът се занимават единствено и само със силовите структури на държавата, докато икономиката и социалните мерки са оставени на заден план. Процедурата за избиране на председател на ДАНС беше променена в интерес на едно единствено лице – Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, което беше в пълно противоречие с парламентарните норми и правила. Българските граждани по категоричен начин показаха оценката си за новия кабинет и вече седмица протестират по площадите в цялата страна с искания за оставка и предсрочни избори. Няма назначени областни управители, назначават се спорни фигури за заместник-министри и съветници. Работодателите и индустриалците в България призоваха за нови избори без отлагане, нещо повече – българският президент свали одобрението си от новото правителство", заяви още Борисов по време на срещата.

Президентът на ЕНП Вилфрид Мартенс и председателя на Групата на ЕНП в ЕП Джоузеф Дол определиха като абсурдни и несъстоятелни твърденията, че ЕНП сваля доверието си от ГЕРБ. Срещата на ЕНП продължава.

Последвайте канала на

4372 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
фен

2013.09.06 | 14:04

42
Ами то и ВОЛЕН отдавна стои зад ТИКВАТА и му го е вкарал до макарите ! Да не би вече да е свикнал, а може би му харесва и мълчи като пу.тка тъпанара Бойко ???
поручик Ржевски

2013.06.22 | 13:57

41
Враговете на България и българския народ поддържат лоената сланина ,шменти капелито ,бандита крадец и лъжец,тиквата проста Борисов ! Поддържат го тези , които искат да ни смучат като пиявици ,разсипват всичко в Б-ия и искат да живеем като аборигени!!!

2013.06.21 | 12:12

32
Да не забравяме чифутите,че без тях накъде.

2013.06.21 | 12:13

34
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ САЙТОВЕТЕ СА НАПЪЛНЕНИ ПО ПАРТИЙНА ГЕРБАРАСКА ПОРЪЧКА С ПЛАТЕНИ ГЕРБАРАСИ КОЙТО СА ПРОДАЖНИ КАКТО И МУТРАТА НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ оценките по коментарите!
nnddaaa

2013.06.22 | 13:56

40
Да и с платени педерасти като теб и Ржевски също!!
007

2013.06.22 | 13:56

39
Нещо май не е наред в тази държава махнаха човек от СИК от зам.министър а търпяхме доказана МУТРА за премиер и корумпиран физкултурник и доказан лъжец за министър на МВР, не коментирам останалата измет на ГЕРБ е ТЪП народ сме и БУДАли ни направиха.Но това си заслужаваме . Както каза Алеко "И едните и другите са маскари" само Тато ще ни оправи ама за жалост него вече го няма.
Боздуган

2013.06.22 | 13:56

38
Четете ,герберасти прости !Вижте си ръководителите тъпи!Предавам ви записан диалог:Бойко ,брато ко стаа ве ,тоз ВОЛЕН ни и.ба мамата ве ,не спира ве,че ни закопа ве !Ко прайм бе Бойко,каже ве мама ти дайба! Коси трайш и мълчиш ве ,пу.тко?! БОЙКО:Мама ти шайба,нъл ти казах ве!Тя си и.ба мамата ве!Аз се осрах ,спасявайте се кой как може че тоз Волен няма спиране,бах мааму !

2013.06.22 | 13:56

37
Ами, ЕНП да си го прибере в централата, да им асфалтира улицата. Ние им го подаряваме в знак на благодарност за признанието към България.
вили-къмXXL

2013.06.22 | 13:56

36
Не се претиснявай,достатъчно каши забъркахте!!Борисов за разлика от др.станишев е мъж,не се бори за власт и пари!!!Вие сега с тази платена пропаганда,спечелихте много,ще му дадете в заем!!!!!ВСИЧКО ДОБРО ПО ПЪТЯ НА УНИЩОЖЕНИЕТО!!!Жалко ,че въвеждате в мръсните си истории и невинни ,наивни хора!!!!!Не ми прави удоволствие да чета просташките ви нападки един с/щу друг,това не е коментари!!!!!
sergei

2013.06.21 | 12:45

35
Много ми е чудно на какъш език е разговарял бойко тиквата.хахаахахахахахах

2013.06.21 | 12:13

33
Февруари ревахте,сега пак ревете,маи не знаете какво искате!
отлошият матрял

2013.06.21 | 12:12

31
ЕНП стои твьрдо зад Борисов, да си го твьрдят там ние не го искаме......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини