Христо Бозов се кани да управлява Варна с "мозъчен тръст"

  • 20 юни 2013 15:30

  • 1510
  • 3
Христо Бозов се кани да управлява Варна с "мозъчен тръст"
© Булфото

Независимият кандидат за кмет на Варна Христо Бозов съобщи днес, че ако спечели изборите ще управлява в тясна връзка с граждански консултативен съвет и мозъчен тръст. Той обясни, че в тръста трябва да влязат преподаватели и учени от институтите в града, които да очертават стратегиите за бъдещото му развитие.

Бозов допълни, че е започнал да разработва проект за включването на Варна в европейска туристическа мрежа от сходни дестинации. Освен това той планира организиране на нов фестивал на светлините, с който да бъдат привличани туристи.

Зад независимия кандидат за кмет вече стоят 16 партии и 20 граждански организации. Днес официално го подкрепиха Нова алтернатива и ВМРО-НИЕ. Регионалният координатор на Нова алтернатива Деси Добрева уточни, че го подкрепят най-вече заради личните му качества и конкретните му постижения докато изпълняваше длъжността кмет. Антон Апостолов от ВМРО-НИЕ допълни, че като патриотична организация те виждат в Бозов преди всичко офицера, който освен това има добра управленска програма, в която залага на строгия контрол и прозрачността.

Последвайте канала на

1510 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.06.21 | 13:37

3
Аз искам изцяло мажоритарни избори. Майче, чу ли, душа!

2013.06.21 | 13:37

2
E, Стефанке, ok!!!
Срамота!

2013.06.21 | 13:37

1
Янко Станев, който през брат си е обещал да налее циганските гласове за ГЕРБ и Портних беше преди с ДПС. В момента хората на Доган и Пеевски подкрепят Бозов и това поражда нечувани скандали в разпределението на интересите и ромския вот.

Добави коментар

Водещи новини