Муса Палев не се яви на работното си място

  • 20 юни 2013 10:43

  • 1777
  • 2
Муса Палев не се яви на работното си място
©

И тази сутрин протестиращи срещу назначението на Муса Палев от ДПС за областен управител на Благоевград граждани се събраха пред сградата на областната управа. Към тях се присъедини и група младежи от гоцеделчевското село Мосомище.

Отново най-честите скандирания бяха "Оставка" и "Долу ДПС", други бяха насочени към БСП, "Атака" и правителството.

До 09:30 ч. Муса Палев не дойде на работното си място и протестиращите пожелаха да разговарят с длъжностно лице от областната управа, за да разберат защо го няма и как работи областната администрация в негово отсъствие. Главният секретар на областната администрация Диана Атанасова слезе при протестиращите, но не можа да им отговори защо Палев не е на работното си място в момента, предаде БТА.

Гражданите отново започнаха да скандират оставка, когато разбраха, че на ден в областната администрация трябва да се подписват по 40 - 50 документа.

Протестът пред областната управа продължи, заедно с него палатковият лагер, изграден в навечерието на встъпването в длъжност на Муса Палев в понеделник. До символична грамада от камъни срещу неговото назначение е и масичката, на която се събират подписи под петиция, адресирана до министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 с искане за освобождаването на представителя на ДПС от поста областен управител на Благоевград.

Последвайте канала на

1777 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
садасд

2013.06.21 | 14:25

2
Търси агне да направи курбан
А

2013.06.21 | 14:25

1
Браво на будните българи !!!

Добави коментар

Водещи новини