Михалевски към гражданите: Простете, политическите ни сензори бяха притъпени!

  • 19 юни 2013 10:02

  • 1508
  • 7
Михалевски към гражданите: Простете, политическите ни сензори бяха притъпени!
© Булфото

Когато започвахме предизборната кампания преди няколко месеца, разбрахме, че българите са стигнали до някакъв предел на чувствителност. Това каза депутатът от БСП Димо Михалевски от парламентарната трибуна.

Носим една огромна отговорност, каза той. Направихме непростима грешка, защото когато политическите ни сензори към българското общество бяха притъпени. Да, аргументите "за" шефа на ДАНС са верни, но методите са грешни.

Искаме прошка от българския народ. Трябва да има парламент, но не на всяка цена. Трябва да сме готови дори да си отидем. Нека сме готови да понесем отговорност и да кажем на българските граждани: Простете ни!

Последвайте канала на

1508 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Аман от лъжци

2013.06.19 | 15:33

7
НАГЛИ СТЕ !!!

2013.06.19 | 15:33

6
Егати наглостта. Никаква прошка. Инахте шанс и го проиграхте. След като сте притъпили морала си, ще си носите последствията! Трябва ли за всяко раше решение да сме на щрек? Какъв е смисълът? Нямаме доверие вече! Не отколнявайте внимание! Това е лъжа, че само това правителство може да подпише с ЕС. Има президент ще има и временно правителство.
...избора си е наш и сега...

2013.06.19 | 14:35

2
Да , трябва да сме нащрек.Точно в това е смисъла на съществуването на активно гражданско общество.В противен случай си оставаме обикновени наблюдатели които по-скоро се държат покорно(като роби),а не като активни граждани.Смисълът е и в това политиците да усещат непрекъснато ръжена на народната "любов" и да знаят , че той ще заиграе всеки път когато се опитват да хитруват(дори и на дребно)...Само така,лека полека но с постоянство,ще направим България нормална държава с благоденстващ народ!...Ако ни омръзне да сме винаги нащрек,това значи че сме съгласни всички золуми досега да продължат!...Тогава нито Господ,нито който и да било ще ни спаси от затриване!...Избора си е наш и сега!!!..
A

2013.06.19 | 15:32

5
КОМУНИСТИ НАГЛИ ! НАРОДА ЩЕ ВИ РАЗКАРА ЗАВИНАГИ ! ВАС И НАГЛИТЕ ТУРЦИ И ЦИГАНИ ДПС !

2013.06.19 | 15:32

4
Може ли да сте толкова прости да се хванете на въдицита на ДПС за Пеевски. Една банда престъпници наречена Атака ви даде властта на тепсия и пак се осрахте. Както и Орешарски Те опитаха да се подиграят с хората и Орешарски беше изпълнител, ако мине. Сега казват, ама ние сгрешихме, може ли пак. Не, не може. Не трябва да се поволява на това правителство да остане. Това е шансът на България да покаже, че има гражданско общество
Не ти прощавам бе

2013.06.19 | 15:32

3
Същият тоя сладкодумец драпа да озаконява незаконните строежи. Усещате ли парадокса - озаконяване на незаконното..."Простете".
МИСЛЕТЕ !!!!!

2013.06.19 | 11:48

1
Юруш народе!Цепете се на кълки и крилца.Още от 93-та са ни хванали цаката.Овладели са схемата до съвършенство,която винаги с малки козметики е следната:Днеска ти-утре аз! Останалите гласове ще ги пръснеме м/у 20-30 файтон-партии.Който влезе-влезе!Или ще бъде мишок,безъба опозиция,или ще е коалиция с нас-водещите.Всички доволни,отговорност-никаква-.....Ами те,коалиционните партнъори не са съгласни,няма как"Е,както сме я подкарали преди Коледа ще набутаме в НС 7-8 партии,Скатове,Куневици,Янета,Хиподили и Крокодили, и тогава-Гледай сейр!Ще претупат на юруш бюджет-2014,ще загубиме поне 70% от еропарите,Монополите при безвластие,най-много се разгащват-абе не живот,а песен.Добре-защо не формулираме 2-3 конкретни искания:Примерно- ЕРП-та,цените на парно и вода,и АКО НЕ СЕ СПРАВЯТ,ТОГАВА НА ПЛОЩАДА!!!Към момента искаме оставка.И какво от това? Новите докато си натаманят екипи,докато видят,какво е останало в кесията-контрата пак и единствено в Андрешко-който все се мисли за тарикат.Абсолютен АЛОГИЗЪМ е да имаш искания за промяна(на каквото и да е),а едновременно да искаш оставката,на този,който би трябвало и е натоварен с правата да е извърши.Хората навън достатъчно ясно и конкретно ни показжат как се постигат искания.А ние,с принципа УУУУ,ДОЛУ,ГОРЕ!-все ще сме в блатото.

Добави коментар

Водещи новини