Румен Петков: За БСП щетата е политическа, а за Делян Пеевски - лична

  • 19 юни 2013 08:13

  • 2475
  • 3
Румен Петков: За БСП щетата е политическа, а за Делян Пеевски - лична
©

"Въпросът с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е политически. За БСП щетата е политическа, но за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на тя е лична", заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП.

По думите му, ако Пеевски се оттегли от парламента днес, обществото ще се успокои. Петков е категоричен,че правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 трябва да остане. "Голямата отговорност е на БСП, защото 15 години никой не бе слушал ртефрена "червени боклуци". Ръководството на червените водят партията към една пропаст, но то не го осъзнава", допълни още той.

"Протестите ясно и категорично показват, че хората искат промяна", заяви от своя страна Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.  "Орешарски буквално мънкаше и не каза кой е поискал Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да бъде назначен за шеф на ДАНС", добави той. Според него обаче, премиерът сам се е поставил в такава ситуация. "Той е заложник на БСП и ДПС в момента. За съжаление, нищо добро не го очаква, и хората също нищо добро не ги очаква", допълни Димитров.

Той обаче застана на позицията на Петков, че ако Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се върне в НС, напрежението ще ескалира.

"Орешарски е човек с характер, но той е достатъчно коректен човек", заяви пък Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в относно обвиненията на Димитров, че премиерът е мънкал. "Той не се скри. Той не пожела да каже кой е предложил Пеевски, защото е наистина коректен. Това е коректност. Некоректното беше това, че други хора твърдяха, че лично Орешарски е предложил Пеевски", заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2475 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.06.25 | 01:43

3
Като си министър-председател трябва да си коректен единствено към обществото. Затова Орешарски си отива! Колкото по-бързо, толкова по-добре.
ТАШАКТИВИСТ

2013.06.19 | 17:09

2
Ще ви съсипя манипулативната ви и подкупена партия, АТАКАфесове черни. Внимание хора, тука има платени хора на АТАКАфес. Които се опитват да ви манипулират, и да ви убеждават, че сте хора на ГЕРБ за да може и другите АТАКАфесове да ви намразя и да се стигне до гражданска война. АТАКАфес си борави само с манипулация. Вчера на протеста имаше хора с маски от АТАКАфес, нима ако не са платени ще са там ? Подпишете петицията за сваляне на имунитета на Болен Шмиргелов. Достатъчно е да напишете в google "За сваляне на имунитета на Волен Сидеров". Моля, кажете на възможно най-много хора за тази петиция. Колкото повече са подписите, толкова повече внимание ще получи петицията от медиите и отговорните лица.
до

2013.06.19 | 16:48

1
Орешарски в прав текст излъга от трибуната на НС, че тои лично е избрал Пеевски. Единственното смислисленно нещо което трябва да направи е ДА СИ ХОДИ. ПРОШКА НЯМА ДА ИМА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини