ДСБ - Пловдив иска предсрочни избори

  • 18 юни 2013 14:57

  • 1244
  • 3
ДСБ - Пловдив иска предсрочни избори
©

Градското ръководство на Демократи за силна България в Пловдив се обявява в подкрепа на протестиращите и на искането им за предсрочни избори. Това каза Пепа Деведжиева, предаде БТА.

Според нея правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е олицетворение на олигархичните кръгове у нас, а "назначенията на областни управители от квотите на ДПС са нов, още по-нагъл вариант на трайната коалиция".

Тъмносините в Пловдив са срещу новия областен управител Венцислав Каймаканов, но с уточнението, че мотивът не е личността му, а това, че е издигнат за поста от ДПС.

Винаги сме имали платформа и сме готови за нови избори, каза Деведжиева. По думите й, след Националната конференция на партията на 23 юни, когато ще се избира нов председател, ще бъде излъчена група, която да води разговори за обединяване на дясното пространство.

Последвайте канала на

1244 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.06.18 | 23:53

3
Тоя алчен циганин па за баница се размечтал! Е свърши се и твоето! Направи си политическо самоубийство както много други! Ако Борисов няма акъл за 1ст. и повика Костов с ДСБ това вече ще е неговото самоубийство :) Но както е казал Айнщайн: Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не е сигурно!

2013.06.18 | 23:46

2
Не не не, никой не иска пак същите да разпределяте баницата. Ако ще има нови избори, то трябва да ги няма партиите в този им вид.
haho

2013.06.18 | 23:46

1
тия от дсб се осраха и пак напъват за властта егати и наглеците в парламента повече няма да влезете.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини