Орешарски: Кметовете подкрепиха намаляването на административните тежести

  • 18 юни 2013 13:06

  • 1503
  • 4
Орешарски: Кметовете подкрепиха намаляването на административните тежести
© Булфото

"Много съм удовлетворен, че всички кметове подкрепиха моя призив да работим заедно за намаляване на административните тежести върху бизнеса",  каза министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 след срещата с Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България (НСОРБ).

„Обещаха да окажат съдействие, в това число да дадат предложения за подобрение на Закона за обществените поръчки”, каза той.

„Разбрахме се да възстановим работата по съвета за децентрализацията”, заяви Орешарски.

"Предстои да направим важни стъпки в посока на децентрализацията, посочи премиерът. България е може би най-централизираната държава в Европейския съюз", поясни премиерът.

До октомври ще се готви и споразумение за партньорство с местните власти.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1503 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ташакарски се осира всекидневно

2013.06.18 | 17:34

4
Айде стига идиотизми - заминавай си! Никой вече в тази страна не ти вярва! Отиди си с мир за да не си отидеш насилствено!Правителството ти е смехотворно и само със стари провалени ,но удобни партийни кадри!БСП и ДПС за пореден път доказаха ,че са 1 и съща партия и са еднакво некадърни - аут! Дадохме ви шанс ,но се осрахте - вън!

2013.06.18 | 17:34

3
Този човек започва да ме съмнява, че има здрав разум. Орешарски, седни за 10 минути някъде насаме и помисли.

2013.06.18 | 17:34

2
ОТИВАИ СИ БЕ!!!НЕ ТЕ ИСКАМЕ!!!МОЛИМ ТЕ БЪДИ ''БЕЗОТГОВОРЕН'' И СИ ВЪРВИ!!! Не разбра ли ,че се осра?Осран ли искаш да стоиш?Имаи малко достойнство И СИ ВЪРВИ С ДОБРО!!!

2013.06.18 | 17:12

1
бла бла бла бла,

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини