Блогър: Трябва да отстраним фигуранта Орешарски

  • 17 юни 2013 07:24

  • 3953
  • 13
Блогър: Трябва да отстраним фигуранта Орешарски
©

Сега ще станем свидетели на опит Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да бъде възстановен като депутат. Това заяви блогърът Асен Генов. Въпросът, на който протестиращите трябва да си отговорят е дали искат мандат на ДПС, които да съставят кабинет.

Ако се стигне до оставка на правителството не се състои ще влезем в ситуация на три месеца, за свикването на нови избори. Така този картел ще се възпроизведе безпрепятствено, смята блогърът.

Според юристът Христо Иванов идеята за ВНС и нова Конституция е една димка и ще се загуби прекалено дълго време. Трябва да се сменят правилата, по които се избира парламента и да се премине към нова политическа ситуация. Политиците излъгаха хората, не допуснаха нови играчи на терена, добави Иванов. Сега шансът е да сменим фигуранта Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, но на политическия модел, категоричен е юристът.

Моделът, по който функционира медийна империя, държавните пари в една банка и оттам политическо представителство. Този порочен модел трябва да бъде разбит и да се махне фигуранта Орешарски, който е поставен от олигархията, каза Генов.

Последвайте канала на

Novini.bg
3953 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.07.31 | 23:50

13
Добре направихте, че показахте уличния Блогър. Нека се види тъпотията и неграмотността на някои от улицата.
бг

2013.07.31 | 23:50

12
Българския народ е виновен Дпс да бъде във властта,също и Герб и Бсп.Сега за какво протестират?Когато Волен правеше стачки къде беше народа да го подкрепи срещу монополите?Къде беше народа на изборите?Защо народа сами си избра едни и същи престъпници а не гласува масово за Атака-е,сега кво искате?Айде спрете се,отивайте на работа и ако има избори гласувайте за Волен,всичко останало е политическа химия.само Волен ще сложи край на това безобразие!!!
LOGIC

2013.07.31 | 22:25

11
ЧЛЕН ПЪРВИ НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН- ПРАВО НА САМО ЕДИН МАНДАТ ВЪВ ВЛАСТТА-ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ,ОБЛАСТНИ, КМЕТОВЕ И Т.Н.- И ТАКА ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ ТЕЗИ МУЦУНИ-ВЕДНАГА! ЦЕЛТА-ДА СЕ НАПРАВИ ВЛАСТТА НЕЖЕЛАНО МЯСТО-ЧРЕЗ ПРОМЕНИ В ЗАКОНИТЕ -ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КРАДЕ ВЪВ ВЛАСТТА И ТЕ САМИ ЩЕ СИ ЗАМИНАТ!

2013.06.28 | 15:23

10
Този човек ще направи много за България - във всеки случай много повече, отколкото направи Борисов за 4 години... той ще ни избави от кризата и нищетата в която ни вкара управлението на гроб и ще стабилизира страната. Глупак е Станишев, че допусна да има толкова много хора на ДПС във властта, но драги ми братя българи, дори и самото ДПС да дойде на власт и да ни управляват турци, това пак ще е по-добре от това да се върне ГЕРБ...... и все пак, аз като гласоподавател на БСП (човек, който е гласувал против ГРОБ), също съм българин и не искам да има турци в политиката на България, поради което смятам, че Станишев е глупак с този си избор, да назначи човек от ДПС за шеф на ДАНС...., Но братя, нека не допускаме това Орешарски да бъде смъкван от власт, защото после тиквата като дойде и протестите няма да помогнат вече. В момента против правителството протестират платените прасета от ГРОБ, бб налива пари, за да стават тези протести - нека не подкрепяме най-големите анти-българи в страната! А именно ГЕРБ! Из мрежата в момента, както и през 4-те години управление на ГРОБ е пълно с платени писачи, както и с платени протестиращи по площадите в момента, но братя българи, не се подвеждайте а мислете със собствените си глави! Ако Орешарски подаде оставка, се връща бб, а - това ли е което искаме???
js

2013.06.17 | 19:11

7
Ненормалник погледни истината в очите.Дори ако дойде ДПС ще сме по добре.Ти слушаш ли се какви глупости говориш.Ами ако се изнесем всички Българи от тази държава някъде другаде пак ще сме по добре от тази кочина в която ти искаш да ни поставиш.
Продължение на 3

2013.06.17 | 19:09

5
Под "Този човек", имам предвид Орешарски! А колкото до платения простак на ГЕРБ, той ми е ясен!

2013.06.17 | 19:07

3
Браво момчета - само така! Никога повече комунизъм в главите и ДПС в парламента!България е с вас! Само платените фесове от Атака и умиращата старица от БСП искат статуквото да се запази - да ги смажем боклуците!Внимавайте защото фесовете на Сидерага ще се опитват да предизвикват безредици! Те много добре знаят ,че това е последния им парламент , Атака са в батака и с глупавите си и зомбирани гяурчета вътре ще провокират сблъсъци и напрежение! Но ще ги смажем с камъни! Само България и само напред!

2013.06.28 | 15:23

9
Когато умиращите старци от БСП строяха България, която ти и боклуците като теб продават и предават вече 23 години, ти даже не си бил е в ташкен. Хубаво е било старият ти морук да те е изхвърлил по естествен начин.
възмитен

2013.06.17 | 19:11

8
Тоя блогър с целия ли си е.Протестиращите точно това искат Правителство на обръчите от фирми.Хора не ги слушайте тези ненормални политолози и блогари.До голяма степен и те имат вина февруарските протести да не се доведат до край.Всички в парламената трябва да си ходята.Протести до дупка.
4OKO

2013.06.17 | 19:10

6
MNOOOOO prost.................izkly4itelnooooo

2013.06.17 | 19:07

4
Изключително просташко и несмислено изказване
мунчо

2013.06.17 | 09:58

1
Не зная пък ти какво изказване ще напавиш и за какъв се мислиш .
33

2013.06.17 | 10:10

2
КАДЕ МИ КРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини