Пламен Орешарски: Оставката ми ще дестабилизира страната

  • 16 юни 2013 17:46

  • 13486
  • 114
Пламен Орешарски: Оставката ми ще дестабилизира страната
© Булфото

Изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС предизвика остро обществено недоволство, включително и призиви за оставка на оглавяваното от мен програмно правителство. Подаването на оставка в този момент е лесно лично решение, но е крайно безотговорно поради опасност от нова дестабилизация на страната, невъзможност за подписване на споразумение с ЕК за следващия програмен период и загуба на милиарди евро европейско финансиране, стабилизиране на енергийната система и решаването на спешните проблеми за обществото ни. Това заявява премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в позиция, разпространена от правителствената пресслужба.

"При избора на председател на ДАНС търсехме силна фигура, която би могла да предприеме решителни действия по отношение на ширещата се контрабанда. Фигура, която би могла да окаже натиск върху контрабандата и мащабните практики за отклоняване на ДДС. Обществените реакции показаха, че предложената кандидатура е обществено-неприемлива", се казва в изявлението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

"Законът ме задължава да внеса предложение за председател на ДАНС и затова в следващите дни ще проведа серия от срещи и консултации, така че да намеря обществена подкрепа за новата фигурата, която ще предложа", се казва в позицията на премиера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13486 114

Свързани новини

Коментари 114

Добави коментар
A3

2013.06.27 | 09:55

114
А ако останеш на власт дестабилизацията ще е непоправима. Народът те уволнява!!!!
boi

2013.06.20 | 23:54

113
Бойко единствен показа морал в политиката. Тези сега са наглите и страшните родоотстъпници.
МРЪСНИ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ

2013.06.20 | 23:53

110
МОРАЛА М - у КРАДЦИТЕ ! ГЕРБ ОСТАВИХТЕ НАРОДА НА ВОДА И ХЛЯБ ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ А ТИ БОКО ОДИ ДА СИ ЯДЕШ ФИЛИИТЕ С ЪС СВИНСКА МАС НАЛИ ТОВА ПРИЗОВАВАШЕ БЪЛГАРИТЕ А НА СТУДЕНТИТЕ ПРЕПОРЪЧВАШЕ ДА СТАНАТ ОВЧАРИ - ГАДОВЕ КАМУНИСТИЧЕСКИ ! ТУРЦИТЕ НЕ СА СИ ПОЗВОЛЯВАЛИ ТОВА КОЕТО БОКО СИ ПОЗВОЛИ Е НИКОГА БОКО ТИКВАТА И ЦЕЦО КОНЕЦО ПОСЛЕДНИЯ ДА СЕ ГОТВИ ЗА Н А Р О Д Е Н СЪД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WASP

2013.06.17 | 11:02

103
Хората са умни и знаят за какво протестират. А ас лично НЕ искам да изплащам Белене 20 години, НЕ искам след всяко влизане в заведение да си пера дрехите защото смърдят на цигари, НЕ искам в период на криза да се помага само на най-нуждаещите се (демек циганите), НЕ искам националната ни сигурност да се даде в ръцете на тази тлъста олигархична св..., и най-важното НЕ искам да ме управляват доказани терористи. А вие това ли искате? хората от тези протести не харесват и Боко, но повече не харесват хамстера който преди време каза че този път ще вземат властта ако трябва и с кръв. Така и стана. Сегашните протести били инициирани от ГЕРБ. Чудно обаче как ГЕРБ успяха да пречупят и структурата на БСП и от там да започнат с искането на оставки. Младежкото БСП в Берлин също се отдръпна от столетницата, Социалистите в ЕНП също плуят по нашите кумунета. Баси работата, излиза че ГЕРБ са поставили на колене цяла Европа ??? Никой от прехода не е направил нещо добро за народа, само прах в очите. Аиде със здраве.
ГЕРБ - ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ !

2013.06.20 | 23:54

112
ПРАВИЛНОТО Е НЕ АС А АЗ ЛУМПЕН СМОТАН !!!
hahah

2013.06.20 | 23:54

111
Абе вие турски подлоги -бесепарите сън не ви хваща бе вижте колко е часа. Ми то като станеш на възраст и сигурно не им се спи. Или треперят за лидера- няма значение дори и името на България да сменят на Туркменистан пак ще защитавате тези продажници.
Krasimira

2013.06.17 | 08:35

61
Браво,ей един умен човек има тук:)Според мен хората на тия мазните са седнали и пишат такива глупости....не вярвам да има толкова прости хора

2013.06.20 | 23:53

109
Тя страната е дестабилизирана, няма накъде повече. За да се стабилизира, трябва да си отидете. Няма как дестабилизиращия фактор /вие/ да сте стабилизиращия фактор.
Гюро Михайлов

2013.06.19 | 20:30

108
"ГЕРБ няма против личността на Делян Пеевски. Проблемът е политиката, която се води от парламента, която открадна волята на гражданите. Те избраха ГЕРБ" коментира днес депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. От думите на Главчев излиза, че бившите управляващи искат само едно - да се върнат на власт. За какво точно стачкуват "хилядите" по улиците? Да се върне ГЕРБ? нЕ, МЕРСИМ ВИ!!!
Гюро Михайлов

2013.06.19 | 20:30

107
Сега, че Станишката се поокъка е ясно. Обаче. Защо никой не мрънкаше, а ръкопляскаше на основната мутра- Тиква толкова години!? За Пеевски- ясно, но по тая логика, защо не го оставихте да действа, както оставихте Боко. Не че Делянчо ми е любим, ама как така, за един може, за друг не може!? Значи- щом за единия не може, значи и за другия не може! Щом стачкувате срещу Пеевски, как така гласувате за Борисов!? Некой крадна логиката, не мислите ли?
kork

2013.06.19 | 20:30

106
Трябва да се даде шанс на правителството и едва тогава ще може да се говори дали е добро или не. Протестите са лишени от смисъл и само се използват хората, за да се запазят каналите за контрабанда на ГЕРБ.

2013.06.17 | 19:53

105
Не на Орешарски оставка - на кабинета направо! По-добре да се похарчат пари от бюджета за нови избори отколкот тия да ни крадат пак! И на следващите избори никой от старите в парламента - нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, ноти дори АТАКА! Сега се формират много нови движения и може би в някое от тях е надеждата...
....

2013.06.17 | 15:59

104
само едно ще ви кажа, българина само от бой разбира! Докато не иде някой да го претрепа тоя, ще се прави на тарикат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини