Буруджиева: БСП вече ще бъде критична към това, което се случва

  • 15 юни 2013 13:05

  • 3570
  • 22
Буруджиева: БСП вече ще бъде критична към това, което се случва
©

"Решението за подкрепата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на от групата на БСП не е било лесно, но за разцепване на партията и групата не може да се говори", заяви в предаването на БНТ 1 "Животът и други неща" депутатът от парламентарната група на Коалиция за България Татяна Буруджиева.

По думите й, в парламентарната група на БСП е имало и доста мнения против Пеевски. Всички обаче са били единодушни какво ще предизвика гласуването на тази кандидатура, заради бързината и начина, по който е взето решението, че ще има протести и обществото няма да приеме избора на Пеевски лесно и еднозначно.

"Аз приемам, че има крайна ситуация, както и това недоверие. Така е при всеки един от колегите. Защото ние нямаме достатъчно информация за това, което става в службите, нито за това, какъв ще е ефектът от това, което се случва в службите, в другите сфери на обществото. Хората излязоха заради противоречието, което ние обещавахме в кампанията като прозрачност и промяна, и това назначение. За хората това е противоречие. От тук нататък самата група на БСП ще бъде крайно критична към това, което се случва в правителството", коментира Татяна Буруджиева, депутат от Коалиция за България.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3570 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
Ален

2013.06.16 | 09:55

22
До кога бе Госпожо,ВИЕ ОТ 1945 ГОДИНА УПРАВЛЯВАТЕ, докарахте държавата до 3-фалита,подигравате се с народа си,ВИЕ ни подложихте на геноцид.А сега на това се казва наглост,искате кредит на доверие и ще бъдете самокритични.Какво за пореден път искате да ни излъжи те,не тоя път ще бъдите изринати.Не виждам и поддръжникът ВИ Волен,той също се самоуби.
Петров

2013.06.16 | 09:54

21
Забелязвате ли ,че парадоксално най-големите защитници на ДПС и Пеевски са привържениците на Атака????А до вчера искаха да се забрани етническата партия ДПС! Което ме навежда на мисълта ,че както си купи TV7 и почти всички вестници въпросната лоена топка Пеевски си е купил и още една партия - Атака!Че болен Волен се е продал за пари е ясна , но и лумпенчетата му така да лаят явно е признак , че Пеевски и ДПС дърпат конците в Атака!Което означава ,че истината излезе наяве - АТАКА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ДПС ЗА ПРОВОКАЦИИКЪМ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И ПРОТИВ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!

2013.06.16 | 07:17

5
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.

2013.06.16 | 08:52

20
"Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС..." “Лидерът на парламентарната опозиция ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от партията Делян Добрев не са гласували "против" кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС, стана ясно от разпечатки от проведения вот” Истината е, че Борисов ако искаше можеше да стопира избирането на Пеевски. Още повече, че Атака не се яви за гласуването, т.е. БСП нямаше да имат необходимият кворум за гласуването !!! Фактът, че Бойко не го направи, красноречиво показва какви са истинските му желания !!!

2013.06.16 | 08:52

19
Не трябва да сте критични а да се омитате НЕМЕДЛЕНО.

2013.06.16 | 02:09

1
Извинете, "немедлено"- не беше ли някаква руска дума. Вие не сте ли патриот? Може би сте русофил?
Ъ?

2013.06.16 | 08:52

18
Критични, не критични гласувахте ли "ЗА" Делян Пеевски? Гласувахте! Това показва че сте паплач без мнение, видяхте че народа подскочи и вие... АЙДЕ ЗАЕДНО С ВЪЛНАТА, че да отървете кожата и да задържите кокала още малко. ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!
zdrasti

2013.06.16 | 08:51

17
V balgaria nema politiceski partii...samo mafiotski strukturi....stiga sme gi hrantutili...
Бат Станчо

2013.06.16 | 08:51

16
Какво толко трудно има,да си бяхте издигнали от вашите кадри!От какъв зор ще давате ДАНС+ ГДБОП на Доган???

2013.06.16 | 08:41

15
Byrudgieva ti si sram za Balgaria
кирил

2013.06.16 | 08:20

14
Ами не е лошо да станете по-критични, ако не искате и вас като Бойчо, да ви управляват разни мафиотски групировки и...пак да хванете пътя, както не един път до сега!!! И какво е това сервилнечене на ДПС??? - бе вие партия с мнозинство ли сте или...лукови глави, та ДПС ще ви иззема ръководните функции??? Я вижте какво правите - парламент, след праламент все повече българи се поставят в услуга на ДПС, понеже им позволихте да се качат на главите ви!!! Де факто, помагате на Доган да стане неетническа партия!!! А тези...еничари, които влизат в ДПС - продсто не мога да ги нареча българи вече - как не им е неудобно да са там...просто не знам! Та айде действайте там, защото точно вие, нямате право на никакъв кредит на доверие!!! Толкова пъти се проваляхте, че просто вече няма накъде!

2013.06.16 | 07:20

13
то вече няма бсп

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини