БСП: Нуждаем се от време

  • 15 юни 2013 11:56

  • 8789
  • 52
БСП: Нуждаем се от време
© Булфото

"Загрижени сме от реакцията на хората, но се нуждаем от време, за да се види какви ще са резултатите от борбата срещу корупцията, контрабандата и икономическите престъпления", обясни пред ТВ7 депутатът от БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по повод избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС.

По думите й, премиерът вече е аргументирал избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Депутатите от БСП подкрепихме избора на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, защото го уважаваме и му имаме доверие", заяви още Нинова.

Тя посочи, че премиерът е обяснил аргументирано своя избор и сега само времето ще покаже дали той е верният.

„Ако има резултати в борбата с престъпността, значи решението е било правилно. Изборът не е бил непрозрачен. Напротив - беше дадена възможност за дискусии, но нашите опоненти се отказаха и напуснаха залата", каза още червената депутатка.

По думите й, това показва несериозно отношение от страна на ГЕРБ не само към този проблем, но въобще към проблемите на страната.

Според Нинова, ако има добри резултати в борбата с корупцията и престъпността, хората ще се успокоят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8789 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар

2013.06.16 | 22:32

52
ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ.........

2013.06.16 | 22:32

51
Нинова вашето време вече е в коша за боклук. Хората ви плюят, а вие си мислите, че роса ви роси.

2013.06.16 | 22:32

50
Корнелио, нагла подлога, вън от парламента! Политически пачаври такива! Не само че ни ви остана достойнство, ами сте на минус, срамота!

2013.06.16 | 22:31

49
Kurneliq mur6o nagla bulgarsikete pensioneri imat nujda ot hlqb i lekarstva, i dostoini pensii. bi li obqsnila na jenata koqto te e darila s jivot za6to iskam da i e*ba P*tkata maina?

2013.06.16 | 11:01

48
Загрижена била. Аз съм загрижен Нинова, че си още на свобода, а не в затвора

2013.06.16 | 09:58

47
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.

2013.06.16 | 07:14

46
НЯМА ВРЕМЕ ! И МИНУТА ВИ Е МНОГО !
Anonimen

2013.06.16 | 07:13

45
Разчитате че хората ще се повалнуват малко и ще се успокоят. Ще видим дали ще стане. Триковете ви ни са познати. НАРОДА ВИ ИСКА ВЪН ОТ ВЛАСТА
dansf

2013.06.16 | 07:13

44
tik/tak,tik/tak,имате три месеца,единия вече мина. ;)

2013.06.16 | 07:13

43
Време за какво. Ще хване един двама кокошкари и след това - граби. Не ви вярваме - не разбрахте ли. Да сложите човек без морал на такъв пост. ДПС яко ви е яхнало. Страх ви е че ще изпуснете кокала и се подлагате на Ахмед под път и над път.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини