Миков: Много истини от миналото трябва да се сложат на масата

  • 14 юни 2013 20:16

  • 3976
  • 23
Миков: Много истини от миналото трябва да се сложат на масата
©

"Държавният глава има право на позиция и на оценки, но както ние не можем да поискаме държавният глава в рамките на неговите конституционни компетенции да направи едно или друго действие, да издаде един или друг акт, така той би трябвало да се съобразява с Конституцията", каза пред журналисти председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

„Всеки има право на критики и мнения. Ние ще се съобразяваме и с общественото мнение. Само че ми е много интересно когато навремето за главен секретар беше определен бившият премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, нямаше никаква реакция. Ще следим общественото мнение и реакциите на нашите партньори. Оттук насетне, в тази връзка ще определяме поведението си. Изключително важно е Държавната агенция за национална сигурност да работи силно, активно и в рамките на закона”, добави Миков.

На въпрос - дали има вариант Пеевски да не е на този пост, Миков каза: „Народното събрание е взело решение. Оттук насетне фактът е приключил”.

„Ще разговаряме с хората, ще се съобразяваме с тяхното мнение, но много истини от миналото на България трябва да бъдат сложени на масата”, заяви Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

„Това е много тежка отговорност. В създалата се ситуация му прави чест, че е приел. Оттук насетне делата са тези, по които трябва да бъдат съдени хората”, посочи Миков.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3976 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2013.06.17 | 22:14

23
pianici ,razsipnici prevratadjii dolna izmet cherveni boklyci.
Болен Сидероглу къде си?

2013.06.16 | 22:01

18
Къде си Болен Сидероглу? Защо мълчиш предателю? Турска подлого, колко сребърника взе?

2013.06.16 | 22:03

22
Казах ти вече или си глух и сляп? Тук съм,ЗАСЕГА си свърших работата и ГЕРБ ,вероятно и ти,ще ядете ГОЛЕМИЯ УЙЙ !Надявам се скъпи ,че си разбрал най-после!

2013.06.16 | 22:01

17
Не е имало протести за Бойко, защото той е български патриот, който работи за Родената, а тоя е турски агент, който иска да я разруши! Лошото е че и ти лично си май такъв, след като го подкрепяш! Мислех те за интелигентен човек и бях склонен да се съгласявам с теб по някога. От днес съм ти смъртен враг, защота си предател. Готов съм да окажа всякакво съдействие на всеки, който реално съдейства на свалянето ви от власт. Ще намеря начин.х Не се тревоже. Ти не си държавен мъж, а продажен парцал, заедно с простакесата Мая. Срам сте за България, за Народното Събрание, срам и позор си за Партията си, която днес опозорихте окончателно.

2013.06.16 | 22:02

21
Г-не,много заплахи и закани.При Бойко имаше постепенно израстване в кариерата,докато при Пеевски промениха от 10г.на 8г.стажа преди дни.Специално се е знаело за кого е.Каквото и да говорят за Бойко,поне ще останат магистралите.

2013.06.16 | 22:02

20
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.

2013.06.16 | 17:10

11
Този коментар много прилича написан от.....Б.Борисов.Дори да е така искам да му кажа,че трябваше да смени по рано Дянков заради замразените пенсии,Найденов,но и Цветанов.Пак можехте да сте приятели,но по къщите си.А приятели в държавата - не.Сега пак щяхте да управлявате.България щеше да върви по бързо напред....

2013.06.16 | 22:02

19
Ей Миков я дай да си поговорим как преди време ти заплашваше учителите, че полицията ще ги бие, ако продължават да протестират. Защо не почнем да вадим истините и от вашето минало на БСП, а не само насраното управление на Герб?

2013.06.16 | 22:01

16
"На въпрос - дали има вариант Пеевски да не е на този пост, Миков каза: „Народното събрание е взело решение. Оттук насетне фактът е приключил. " - Значи Народното Събрание трябва да си ходи! Миков да хваща гората в северозападния район. Но кого да пратим в следващото НС? До тук всички са маскари, а нови играчи нема.....
Даниела Александрова

2013.06.16 | 22:00

15
Искахте оставката на правителството на ГЕРБ - получихте я !!! Искахте избори - имахте ги и приложихте всички к– ски номера да ги спечелите и пак загубихте !!!! Искахте властта въпреки загубата –получихте я и вместо да се захванете здраво за работа и да намирате решения по наболелите въпроси вие започнахте да изработвате глупост след глупост–Ще задължавате българчета да изучават турски и др не световно признати езици!!! Ама първо на ключови позиции сложихте министри специалисти дето хал и на хабер си нямат от поста който заемат ама се наливат много пари от европейските фондове и най вече ги дадохте на ДОГАН.после се чудите как да угодите пак на Доган с тютюна ,че ако не се пуши в заведенията ще умрат турците от глад Сега вече искате да отнемете и продадете сигурността на България в ръцете на турците е е е това вече Народа ни няма да го позволи... Сега вече Народа Ще ви разскъса !!!!! Комунисти и ДПС много ви е къса паметта!!! Комунистите ви изселваха , а Доган Направи атентати по гарите и къде ли не и уби толкова невинни хора , и сега станахте мръсна подлога на турци и цигани а Българите поставихте на колене !!!! Е това Българите няма да ви простят И ще ви разпнат !!!Бъдете сигурни !!!!!
.

2013.06.16 | 20:34

14
CESTITO NARODNO NEDOVOLSTVO IZLIZAI DA RAZGOVARIAH S HORATA ILI CAKAH TE DA VLEZNAT
НОВО НАЧАЛО

2013.06.16 | 20:34

13
НОВИ ИЗБОРИ.НОВА КОНСТИТУЦИЯ. 120 ДЕПУТАТИ
БУТАЧА

2013.06.15 | 16:48

1
НАЙ-ГОЛЯМАТА ИСТИНА Е ЧЕ СТЕ ЗА ВЪЖЕТО,ЧЕСТИТО

2013.06.16 | 20:31

12
Не за въжето/сега не е 1944-45г/,а съд за някои от тях.Със сигурност снощи всички мислещи,че Пеевски трябва да остане ще си променят мнението.Гражданското общество повече няма да търпи двуличие.Оставка на СТАНИШЕВ.

2013.06.15 | 16:48

3
Много точно казано.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини