Депутати от БСП: Няма шанс за смяна на Пеевски

  • 14 юни 2013 18:37

  • 4510
  • 14
Депутати от БСП: Няма шанс за смяна на Пеевски
© Булфото

Парламентарната група на Коалиция за България проведе спешно заседание. На него беше обсъден днешният парламентарен ден и изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС.

Емил Костадинов от левицата разкри повече подробности за заседанието. „Проведохме заседание на парламентарната група на Коалиция за България веднага след приключване на заседанието на парламента, което е обичайна практика от първите седмици на работа на Народното събрание. Председателят на парламентарната група съобщи допълнителни аргументи в подкрепа на решението за избора на Делян Пеевски”, каза Костадинов. "Основните аргументи са, че кандидатурата на Делян Пеевски е съгласувана и одобрена от партньорските служби и в това отношение няма безпокойство. Също така той притежава решимостта и знае как да се справя в една сложна обстановка”, посочи народният представител. "Това са сложни неща, защото разполагат с ограничен потенциал и ресурс в парламента, и трябва да се съобразяват с хората от политическата партия, която партнира на Коалиция за България", каза Костадинов.

„Няма никакъв шанс да бъде преразгледано решението, Народното събрание се е произнесло по въпроса", коментира пък Атанас Мерджанов, цитиран от Дарик. Колегата му Младен Червеняков допълни, че в политиката всичко е възможно, въпросът е колко е вероятно. „Към настоящия етап няма такава вероятност", каза в тази връзка Червеняков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4510 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.06.15 | 13:55

14
Има, има.

2013.06.15 | 13:35

13
Покрай тоя килото на свинското може да падне.

2013.06.15 | 13:34

12
ВРЕМЕТО ДОИДЕ МОМЦИ АИДЕ ВСИЧКИ, за това ли се биха и умряха ЛЕВСКИ,БОТЕВ,РАКОВСКИ и хилядите други знаини и незнаини Български хайдути опълченци революционери. Майка БЪЛГАРИЯ е напоена с КРЪВТА на всички тях, с КРЪВ давана пет века.
СТРАННО! Вие съвсем ни взехте за балъци!

2013.06.15 | 13:34

11
По-късно през деня излезнаха с изявлени и от посолството на САЩ, и от това на Англия, че техните служби не са ОДОБРЯВАЛИ никакви кандидатури! Ей, БСП, ПУ*Т*КИ разпарцальосани такива, стига сте се правили на ощипана мома! Хем Орешарски сам го бил избрал, хем нямало как да не се съобразите с ДПС! ДПС ви го начуква а Вие викате, че не Ви чукат, а Ви "милват галявно"!
Мечо Пух

2013.06.15 | 13:29

1
Кои партньорски служби?ФСБ/КГБ/ и ГРУ ли?

2013.06.15 | 13:33

10
Не, не с КГБ, а с турското разузнаване!

2013.06.15 | 13:33

9
KAKAV E TOZI VIZ NA PRIRODATA NA SNIMKATA ??!!! Nima i tozi mutant ni upravlqva ??!! Nadqvam se 4e mosa4noto mu teglo otgovarq na telesnoto. Ina4e SRAM za tezi koito sa glasuvali za tozi otblaskva6 tip

2013.06.15 | 13:32

5
СМЪРТ ЗА ДПС И БСП.ЩЕ ВИ ИЗБИЕМ ФЕКАЛИИ.ТРЯБВАЛО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С "КОАЛИЦИОННИЯ ПАРТНЬОР" А С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОГА ЩЕ СЕ СЪОБРАЗИТЕ?СМЪРТ
Георги Илиев

2013.06.15 | 13:32

8
Знаете ли кой се страхува от Делян Пеевски - само ГЕРБ и президента Плевнелиев! Очаква се Делян Пеевски да разкрие страшни далавери във високите етажи на властта и конкретно за Цецо и Бойко !!!!!!

2013.06.15 | 13:32

7
Забелязвате ли ,че само туркофилите атакисти защитават Пеевски и ДПС . А би трябвало ,ако са истински националисти да е обратното! Което доказва ,че Сидер-ага и бандата шарлатани са подчинени на ДПС и са само едни обикновенни резняци! Вън от страната обрязаните гяури от Атака - те не са българи , а турски провокатори! А и освен цинизми и псувни нищо друго не са написали. Това ли е истинската националистическа партия на България питам аз? Очевидно не- платени провокатори в тийнеджърска възраст - дотам ли го докара Сидероглу?

2013.06.15 | 13:32

6
Е със Пеевски няма шанс мафията.Затова квичат..Да ограбваш родината си и да произвеждаш наркомани и проститутки.... и т.н. това не са никакви българи.За тях няма УТРЕ.Всичко им е: след нас и потоп.Извратиха съзнанието на децата и сега се чудим че не се раждат българчета.
Хмм

2013.06.15 | 13:31

4
Сега Бойко бива подиграван от всички, в един "вестник" го дават с оголен и одупен гъз, по други медии постоянно го плюват и то кои?! Тези които загубиха на изборите и взеха властта с коварни сдружения м/у тотално различни партии само и само за да се доберат до пари... И ето ви сега заблудени хора, ето ви хаоса който ще се задълбочава, ето ви робството заради което се биха нашите предци, което ние позволяваме да се върне. "Свалихме" оня дето беше с голямото самочувствие, да ама с покрито, а сега СерГей се възгордя и от временен председател на ПЕС, иска да се възползва от това, че мястото на Барозу, трябва да бъде заето от изт. европеец и то от социалист.... Каква идеална кандидатура! Ама не знаят с кой си имат работа и този му успех на сина на БКП е изцяло постигнат от избирателите. Да ви е честито, че погубихте България! =]

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини