Караянчева: Вкарват монополист в една разузнавателна служба

  • 14 юни 2013 17:54

  • 3535
  • 8
Караянчева: Вкарват монополист в една разузнавателна служба
©

Решението Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да оглави ДАНС не трябва да се преразглежда. Това обяви в предаването "Още от деня" на БНТ Камен Костадинов от ДПС.

Наистина, днес в Народното събрание нямаше дебат, защото необяснимо колегите от ГЕРБ излязоха от залата. Ако си бяха задали въпросите, Пеевски щеше да им даде отговори, той има своята концепция, допълни той.

Аз съм убеден в персоналните и лични качества на Пеевски. Той ще свърши добре работата, за която положи клетва, категоричен бе депутатът от ДПС.

Какво налагаше толкова спешно гласуването на ръководител на ДАНС, попита Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ. Ние бяхме изненадани от това решение, всички български граждани също. Но нещата се изясняват - ДПС окончателно и трайно е завзела властта. БСП се е предала и не управлява, допълни тя. Не мога да приема, че изборът на Пеевски е позиция на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, коментира Караянчева.

Не е вярно, че някой друг налага дневния ред на Коалиция за България, както твърди Караянчева, обяви Атанас Пъдев от БСП. Ние имахме предварителна информация за тази кандидатура, с която министър-председателят ни запозна.

Къде са заплатите, социалните помощи и борбата с монополите, които обещахте, попита депутатът от ГЕРБ. Вие вкарвате един монополист в една разузнавателна служба, допълни Караянчева.

Започваме разговори за предсрочни парламентарни избори и работим за Велико Народно събрание, заключи тя.

Последвайте канала на

3535 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.06.15 | 12:37

6
Тия се гаврят с народа.Ейййййййййййййййй Станишев - къде ти е експертното правителство бе!Май пак ще коленичиш тоя път на Местан. Язък че гласувах за БСП - мислех ,че този път са си взели урок и няма да се изложат , а то кво стана!
js

2013.06.15 | 12:37

8
А бе как може БСП толкова години да ни лъже,български народе и все още да има заслепени хора които да им вярват.Та не се ли усетихте че предизборната им кампания беше пълна манипулация.Че те нищо не предложиха като стратегия за развитието на икономиката ни.То беше кал срещу една партия,в която успешно увлкаха и другите та и целия народ.Те в момента нищо друго не правят освен да си измислят факти с които да унищожат преди тях управляващите.

2013.06.15 | 12:37

7
След срещата с Цацаров , Делян Пеевски и Цветлин Йовчев може да отидат директно в ТВ7 при БАРЕКА да се оправдават колко честни и доблестни са и мислят за народа и спасението им от крадливите ГЕРБ които им бяха трън в задника и им спряха фирмите с които източваха държавата.

2013.06.15 | 12:36

5
По голям шамар за БСП от това явно пренебрежение от турците няма .ДПС си правят ташак с БСП.Къде ви е експертното правителство бе комуняги.Голем смях.

2013.06.15 | 12:36

4
Това да е за урок на всички българи гласували за ДПс и туркофилното им ядро от Атака! А къде са другарите от БСП - нали уж експертно правителство щяха да правят????????Вън от страната на проваленото уж "експертно" правителство на ДПс с куклата на конци Орешарски!

2013.06.15 | 12:36

3
След като Делян Пеевски оглави ДАНС, очакваме по-късно през деня Митьо Очите да бъде назначен за шеф на МВР, братя Галеви да оглавят отдела за борба с организираната престъпност, а Владо Кузов за шеф на Агенцията за закрила на детето и да приключваме!

2013.06.15 | 12:36

2
Избраха Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Той обеща да не разчиства сметки .И всички му повярваха и заживяха щастливо!!!СМЯХ!!!А говориха че ГЕРБ едва ли не са блокирали всички работещи фирми и са ги изхвърлели от бизнеса ама никъде не се каза на кого са тези фирми и кой цоцаше от тях.За кои фирми претендираше да завземат БУЛГАРТАБАК този същият Делян Пеевски за което беше изгонен от правителството на Станишев а сега му клекнаха и го правят шеф на ДАНС.Кой е кукловода.Само Доган не е на сцената и остава той да е човека който реди скрито шаха в тази държава.Ако е той такава сила ли е придобил че всички в купом му клекнаха и СИДЕРОВ и СТАНИШЕВ.И това ако е държава!!!!

2013.06.15 | 12:35

1
Прост народ слаба държава!!! Все някой ви е виновен, НАЛИ ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ ТИЯ!!! Сега търсите вина в Сидеров, та нали вие го вкарахте в парламента!!!! Колкото до този боклук Пеевски, едно време бях сервитьор в "Пица Хът" с/у БСФ на Гурко, та майка му (шефка на спортния тотализатор и изпечен мошенник) всеки обед пиеше по 3-4 големи водки! Този БОКЛУК е дясната ръка на Ахмед Доган. На Сл. Бряг по- мин. година ходеше с по 12 човека охрана и навсякъде оставяше огромни бакшиши. ПОЗЬОР И КРАДЕЦ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини