Партията на Кунева: Орешарски слезе до ново дъно с избора на Пеевски

  • 14 юни 2013 11:56

  • 4364
  • 6
Партията на Кунева: Орешарски слезе до ново дъно с избора на Пеевски
©

Изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС е абсолютно неприемлив, категорични са от Движение „България на гражданите".

„Правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не само не преодолява грешките на предишното управление, каквато беше грозната коалиция "Марковска" между ГЕРБ, БСП и ДПС, но, напротив - то слиза до ново дъно", казват от партията, оглавявана от Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

С действията си Орешарски и парламентарното мнозинство показват, че изборите в България не се състояха, за да отговорят на очакванията на хората, а за да се овладеят службите, казват още от партията и допълват: „Те дават сигнал, че управлението в България е само и единствено, за да обслужва определени хора и кръгове и да поставя определени хора на властови позиции".

Според движението отново изглежда, че партиите в парламента са в коалиция срещу справедливостта и гражданите. От партията отправят критики и към ГЕРБ като опозиция на новата власт, която е „закъсняла" в реакцията си. „Време е опозицията да заеме мястото си. Ако това не направи парламентарната опозиция, ще го направим ние, гражданите", категорични са от движението.

Последвайте канала на

4364 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
tork

2013.06.18 | 15:49

4
To пък все едно нещо зависи от БГ. с избора на Пеевски се махат герберските милиционери и престъпници. Ето затова Цветанов и герберите са така същисани - щото ще им се развалят плановете да манипулират държавата
ВЪЗМУТЕН

2013.06.21 | 16:36

6
Абе слепи човече ,не виждаш ли че той купи всички телевизии и може да ни манипулира както си иска.А сега вече с този му избор той си осигурява пълна власт над всичко.Кой ти говори за ГЕРБ.

2013.06.18 | 15:49

5
ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА

2013.06.18 | 15:49

3
Всички боклуци трябва да се махнат от НС и от Министрерски съвет! Всички до един!
569

2013.06.18 | 15:49

2
През пролетта на 2007 г. името на довчерашния депутат от ДПС беше замесено в грандиозния корупционен скандал, в епицентъра на който бяха тогавашния министър на икономиката Румен Овчаров, неговата заместничка Корнелия Нинова, директорът на "Булгартабак" Христо Лачев и шефът на следствието Ангел Александров. Тогава Лачев обвини директно Пеевски, че го е рекетирал да сключва договори с близки до него фирми. Румен Овчаров излезе в отпуск и подаде оставка. Корнелия Нинова и Делян Пеевски бяха освободени от правителството, а Ангел Александров също напусна поста си след дълга отпуска

2013.06.18 | 15:48

1
АБЕ КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИ СЕ ЗАГРИЖИХА ЗА НАРОДА И ХОРАТА БЕ? ТАЗИ ДЪРТА ЧУМА НЕ БЕШЕ ЛИ ТАЗИ КОЯТО ЗАД ГЪРБА НА ХОРАТА ПРЕЗ 2010 ПОДПИСА АКТА И ЗАКРИ АЕЦ КОЗЛУДУЙ БЕЗ ВЪОБЩЕ ДА СЕ ДОПИТА ДО ХОРАТА И ЗА ТОВА ИЗГУБИХМЕ МИЛИАРДИ ЕВРА,КАКТО И ЗА ПОДПИСА Й ЗА АКТА ИЗЛЕЗНА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НА ПРОСТЕСТ,А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ СЕ ЗАГРИЖИ ЗА НАРОДА..МРЪСНА ЛИЦЕМЕРНА СТАРА ЧУМА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини