Янаки Стоилов: Делян Пеевски до скоро беше удобен за ГЕРБ

  • 14 юни 2013 11:22

  • 4616
  • 13
Янаки Стоилов: Делян Пеевски до скоро беше удобен за ГЕРБ
©

Не знам дали имам право да коментирам от името на Коалиция за България. Това е решение, което трябваше да вземем в последния момент. Това решение е от изключително важност, защото засяга националната сигурност на България. Това заяви от парламентарната трибуна Янаки Стоилов в коментар за назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС.

"Моите колеги са дали кредит на доверие на човек, който тепърва трябва да доказва дали може да действа последователно в интересите на държавата. В годините действията му са били поставяни под въпрос. Не може в правова държава една групировка да води борба срещу друга групировка - независимо дали тя е политическа или икономическа", добави той.

"Този човек дълги години действаше от името не само от името на собствената си партия, а и от името на ГЕРБ чрез една медийна групировка. Това едва ли някой ще го оспори. Само че между тях настъпи разлом. Защо тези, които са били удобни за вас до вчера, сега стават неудобни. Това е част от нелицеприятната българска действителност. Затова вие не можете да бъдете нейни ментори, докато участвате в този процес. В следващите дни ще се види дали има разделителна линия между националния интерес и тясноикономически интереси. Ако този човек се отдели от досегашните си интереси неговите бъдещи действия ще трябва да бъдат оценявани поотделно", обърна се към депутатите от ГЕРБ социалистът.

"Това правителство трябва да покаже конкретни резултати. Не може да си позволи да се занимава със самоцелни политически решения. Призивът на ГЕРБ да бъдат проведени избори за Велико Народно събрание ги поставя в положението на партия, която не защитава националния интерес. Смятам за безотговорен този призив. Това е част от тактиката на ГЕРБ да предизвикат предсрочни избори и най-късно от есента да изкарат хората на улицата. Те искат да предизвикат хаос в държавата и по този начин никой да не носи отговорност за политическите си действия. ГЕРБ искат да доразрушат и без това отслабената българска държавност", каза още Янаки Стоилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4616 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Той

2013.07.06 | 23:36

13
До 1-ви: Ей готин, недей да слагаш бойко тиквоча до Левски, става ли ??? Ако говориш за Васил Левски де. Синия ти гъз свети дори и в тъмното !
Той

2013.07.06 | 23:36

12
До коментар 2-ри: БСП-ДПС-Атака ли правят сега договорки ??? Ти си или сляп или не гледаш телевизия и не четеш вестници или пишеш само това, което на теб ти е удобно! А за изказванията на бойко отрицателно и по-точно просташко за пенсионерите и за Българския народ като цяло (лош матрял), а за записите и сделките на свинско-политическа-финансова групировка герб, а за СРС-тата на цвеклото, а за кражбата на политически кадри от други партии, а за Авиоотряд 28, а за променените над 80 закона в полза на ПП гроб, а за изнасянето на чували с документи след, което биват нарязани, а за осигуряването на мандат на ДПС с помощта на герб ???? Да започвам ли в икономически план и по-точно - великите сътворения на ПП заГРОБване ??? Кой с кого се договаря викаш ?
АНОНИМЕН

2013.06.21 | 00:47

5
А да започна ли с приватизацията, с фалита на банки за да не се връщат раздадените кредити, за ограбените пари на хората, ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ СЪЗДАДЕ ЧЕРВЕНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ, за израстването и забогатяването на Ирена Кръстева, за гимнастиките относно професионализма на Пеевски, за страха на Станишев от управление в тежки условия за държавата ни с цел лична облага, за възстановяване на поведение от 1944г. ,за съд на тези които казват на червен кмет некадърник, за недопускане на работа млади хора с висок ценз от елитни учебни заведения в чужбина, поради факта, че нямат червеното лоби и мога да Ви препоръчам да се запознаете с целия преход, режисиран от БСП/БКП с активното участие на ДПС.

2013.06.21 | 00:46

2
Май ти гледаш много телевизия ... сериозно са ти промили мозъчето. Не исках, ама направо си олицетворение на "лошия материал".
Той

2013.07.06 | 23:36

11
Отговор на коментар № 7: Пич, много добър съвет ми даваш. Само държа да ти кажа, че сигурно съм по-прочел някои работи и ги знам ;) И другото нещо, което искам да отбележа, е че АЗ искам да съм писател на НОВАТА ИСТОРИЯ В БЪЛГАРИЯ, а не ЧЕТЕЦ НА СТАРАТА ИСТОРИЯ В БЪЛГАРИЯ :) Макар, че е хубаво да се връщаш назад в живота и да не забравяш кой си и от къде си тръгнал ;)
Той

2013.07.06 | 23:36

10
Понеже ходих да спортувам и нямах време да поставя "черешката на тортата" бих искал сега да го направя. Нямам намерение да се заяждам с никой, просто искам да прочетете следното: Правителството , което управляваше 4 пропиляни години -Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници. Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Цецка Цачева –партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. Николай Младенов -син на служител на ДС от високо засекретено ниво. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. Симеон Дянков -стипендиант на фондация Людмила Живкова. Нона Караджова -дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. Лиляна Павлова -внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, Вежди Рашидов -удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Ивайло Московски- първа щатна работа в Мултигруп. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерала от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева –дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. За комунисти ли говорим бе хора ? Вие осъзнавате ли, че във времето има вероятност БСП и ГЕРБ да се коалират ??? ДПС остава център, а Атака ще надува само сирени ! НЕКА ДА НЕ СЕ ХАПЕМ ВЗАИМНО !!! НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗРЕЧЕНИЯ, ВСЯКАКЪВ ВИД МЕДИИ, САЙТОВЕ И ОТ ДРУГ ВИД ПИЯВИЦИ ИЗСМУКВАЩИ МОЗЪЦИТЕ НА НАС, ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ !!! ТАКА СА НАПРАВЕНИ НЕЩАТА, ЧЕ ДА СЕ ПОВТАРЯ ЕДНО И СЪЩО НА ХОРАТА, ЗАЩОТО ПО ТОЗИ НАЧИН НИ ВНУШАВАТ, КАКВОТО НА ТЯХ ИМ Е УДОБНО!!! КОГАТО ПОВТАРЯШ ЕДНО НЕЩО УБЕДИТЕЛНО НА НЯКОЙ, ТОЙ Е СКЛОНЕН ДА ПОВЯРВА!!!
Той

2013.07.06 | 23:36

9
Номер 12-ти: Само толкова ли можа да ти измисли крехкия, недоразвит мозък? Много си елементарен. А що се отнася до "лошия матрял", явно тези обиди си ги прихванал от твоя идол - БОГ - бойко свинята, прокажно лигаво леке! "Лош матрял" е на баща ти семето, господин мъдрост !

2013.06.21 | 00:48

8
Не, педро, вие предизвиквате хората да излязат на улицата, като се гаврите с търпението и избора им! Само Левски и Бойко Борисов, смърт на комунизма!
БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ

2013.06.21 | 00:47

7
НАРОДЕ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ? ДАВАЙТЕ ДА ГИ ПОЧВАМЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ЕТО ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЕСТОТО. ЛЪСНАХА ИМ ДОГОВОРКИТЕ НА БСП-ДПС-АТАКА. КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ НИ УПРАВЛЯВАТ. Е ДОКОГА ТАКА? ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ !
3

2013.06.21 | 00:47

6
Срам и позор за БСП! Жална ни майка Българи!
в

2013.06.21 | 00:47

4
Срам и позор за БСП

2013.06.21 | 00:46

3
Много са ми смешни всички,които повтарят като папагали комунизъм,комунисти... Знаят ли какво значи КОМУНИЗЪМ!?!...Ми такъв никога не е имало нито в България нито където и да е. 24 години едно и също!?!...Обиждайте на леви, десни,центристи,либерали, консерватори и т.н. Като кажеш комунисти към кого се обръщаш? Никой не се обижда... Виж гербер значи нещо,атакист значи нещо и т.н. Крайно време е да се научим да говорим и отправяме обиди КОНКРЕТНО...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини