Бившият шеф на НАП за Цветанов: Проверката на проверката е висша форма на доверие

  • 12 юни 2013 11:19

  • 2846
  • 0
Бившият шеф на НАП за Цветанов: Проверката на проверката е висша форма на доверие
©

Не смятам, че трябва да имам притеснения за повторната проверка на имотното състояние на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, още по-малко, че не изпълнителният директор на Националната агенция по приходите извършва проверката. Това заяви пред журналисти в парламента бившият директор на НАП Красимир Стефанов, който сега е депутат от ГЕРБ.

На въпрос, дали предложението да стане депутат е направено от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в знак на благодарност за проверката на НАП през 2011 г., Стефанов заяви: „Няма за какво да ми се отблагодарява. Проверката е напълно публична, беше представена в парламента три часа от мен и моите експерти. Протоколите бяха изпратени на Софийска градска прокуратура и на Върховната касационна прокуратура и от тях заключението е, че няма никакви проблеми и всичко е точно”.

На въпрос - как си обяснява подновяване на проверката за имотното състояние на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа Стефанов заяви: „Проверката на проверката е висша форма на доверие. Предлагам да изчакаме резултатите и тогава да коментираме. Не смятам, че трябва да имам притеснения, още по-малко, че не изпълнителният директор в НАП извършва проверката в НАП”.

Последвайте канала на

Novini.bg
2846 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини