Депутатите решават за събарянето на незаконните жилищни сгради

  • 11 юни 2013 07:41

  • 863
  • 1
Депутатите решават за събарянето на незаконните жилищни сгради
©

Мораториум за събарянето на всички незаконни жилищни сгради, отредени с решение на ДНСК до средата на годината.Това предложение ще разгледат депутатите от временната правна комисия към Народното събрание. Предложението е на БСП.

Социалистите настояват още и за спиране на незаконните строежи в държавни, общински и частни имоти на териториите на рибарските селища, изградени по Черноморското крайбрежие.

Забраната ще засегне и жителите на т.нар. рибарско селище в местността Ченгене скеле. Тяхното събаряне периодично влиза и излиза от дневния ред на строителния надзор, но от години наред трайно решение със спорния статут на селището няма.

Комисията ще обсъди и предложението на „Атака" Сметната палата да направи одит за съответствие да извърши одит за съответствие при финансовото управление на Министерство на вътрешните работи за периода от началото на 2010 до края на май 2013 година.

Последвайте канала на

863 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
zdrasti

2013.06.11 | 17:20

1
Mnogo sam ljubopiten,koj ste glasuva za sabarianeto na sobstvenite im kasti i vili po moreto...ha,ha,ha...ako glasuvat,ste padna ot smiah!!!!

Добави коментар

Водещи новини