Петър Ангелов от ДПС се отказа от имунитета си

  • 10 юни 2013 19:28

  • 1401
  • 2
Петър Ангелов от ДПС се отказа от имунитета си
©

Народният представител от ПГ на ДПС Петър Ангелов е входирал в деловодството на Народното събрание заявление с искане за сваляне на имунитета му на народен представител. Това съобщи Христо Краевски, директор на пресцентъра на Народното събрание. Ангелов е входирал заявлението днес в късния следобед, между 17.00 и 17.30 часа.

По-рано днес главният прокурор внесе в Народното събрание искане на основание чл.70 ал.1 от Конституцията за даване на разрешение за възбуждане на наказателно преследване срещу Петър Ангелов – народен представител в 42-то НС, избран от листата на Политическа партия „Движение за права и свободи”. На Петър Ангелов са повдигнати и предявени обвинения за извършени престъпления – участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на данъчни престъпления и за данъчно престъпление – избегнато плащане на данъчни задължения в размер на над 4 милиона лева.

Последвайте канала на

1401 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
daaaaa

2013.06.11 | 15:54

2
до стената........
валентин

2013.06.11 | 15:54

1
абе като имате доказателства за тия престъпления кво ве му искате имунитета - направо в съдъ !!! тоя само като го видиш на снимката си личи че е престъпник !!!! а да ги питам тия от бсп правитвлството как тоя престъпник е влезнал в НС ? най вероятно другаря местан е гарантирал за него срещу некоя пара !!! дпс и бсп сички са затвора - как ше ни управляват тия бе хорааааааа ?

Добави коментар

Водещи новини