Пламен Орешарски и Кристалина Георгиева обсъдиха финансовата рамка в ЕС

  • 09 юни 2013 19:22

  • 1740
  • 1
Пламен Орешарски и Кристалина Георгиева обсъдиха финансовата рамка в ЕС
© Булфото

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 се срещна днес с Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, европейски комисар по Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи. 

Премиерът запознал комисар Георгиева с приоритетите на неговото правителство и най-неотложните задачи в дневния ред на изпълнителната власт, пише "Булфото".

"Финансовата рамка в Европейския съюз и мястото на България в нея бяха сред темите, които обсъдихме на срещата с комисар Кристалина Георгиева", заяви министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. От своя страна еврокомисарят уверил премиера, че може да разчита на нейната подкрепа. „Може да разчитате на поддръжката на европейските институции във вашата работа", посочи Георгиева.

Комисар Георгиева представила пред българския премиер актуалните приоритети в работата на европейските институции. Двамата обсъдили тези от тях, които особено силно засягат България, като борбата с икономическата криза, преговорите по Многогодишната финансова рамка на ЕС за следващия бюджетен период и мерките за връщане към икономически растеж, както и Механизма за сътрудничество и проверка, по който България и Европейската комисия си сътрудничат в областта на реформата на правосъдието и вътрешните работи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1740 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
300

2013.06.10 | 12:19

1
Sednali lisicata i hienata da deliat pliachka....Znaete li kak svarshva prikazkata...Po dosetlivite ot vas ,sigurno sa ia cheli...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини