Светлозар Лазаров официално назначен за главен секретар на МВР

  • 07 юни 2013 16:48

  • 3184
  • 4
Светлозар Лазаров официално назначен за главен секретар на МВР
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното назначи с указ Светлозар Лазаров за главен секретар на Министерството на вътрешните работи, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

С друг указ на президента бе освободен досегашният главен секретар на МВР главен комисар Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

Светлозар Лазаров е роден на 21 януари 1974 г. в Горна Оряховица. Завършил е право в ЮЗУ "Неофит Рилски". В системата на МВР започва работа през 1999 г. като командос в Специализирания отряд за борба с тероризма. През 2002 г. е назначен на длъжност разузнавач в НСС, като последователно е заемал всички длъжности до началник на сектор.

От април 2008 г. до момента е началник на отдел в Държавната агенция "Национална сигурност". Преминал е специализирани курсове за повишаване на квалификацията, на които лектори са били представители на ФБР, ЦРУ, МИ-6 и др.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3184 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
A3

2013.06.09 | 14:33

4
Този "Язовеца" се развихри, въпреки, че скоро ще има нови избори. Хората не са ви дали властта, вие я узурпирахте наi-нахално.

2013.06.08 | 17:49

3
Още една гербава калинка си тръгна от системата
интересно

2013.06.08 | 08:04

1
Защо честните медии не пишат за новия главен секретар на мвр на кого е зет от троината коалиция.
AJ4A

2013.06.08 | 16:05

2
Как защо, защото народа не трябва да знае истината. А истината е, че новия глав.сек. е зет на Камен и Васка Пенкови. И докато за Васка малко хора са чували, то тъста Камен Пенков е бивш зам.министър на вътрешните работи, когато министър бе Румен Петков. Другото, което малко хора са чували е, че Камен Пенков държи фирмата за охрана Скорпио, чрез която печели почти всички държавни поръчки за охрана на стойност милиони левове. Например ....... Договорът за охраната на РВД е за около 3 милиона. Нещо друго е особено интересно .......... Камен Пенков ако не ме лъже паметта бе и един от "най-видните" собственици на слънчеви централи, като казваше, че си купил централата със заем от банката ........... Банката май бе държавна, а заемът за около 3-4 милиона, докато на обкновения българин държавана банка няма да даде и 30 хил. лева кредит без съответните обезпечения!!! Доскоро ако не ме лъже паметта, Камен пенков бе "враг № 1 на Атака", ама като гледам .......... май всичко е било за Пи Ар.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини