Екатерина Михайлова: Няма сила за реформи

  • 07 юни 2013 08:40

  • 1491
  • 3
Екатерина Михайлова: Няма сила за реформи
©

Екатерина Михайлова от ДСБ коментира в „Преди всички“ политическата ситуация.

"Този парламент ми напомня на 36-ия – там имаше подобни ситуации с правителство на малцинството, напускане и връщане на депутати. Това е нестабилна политическа среда, която е нездравословна. Няма сигурност, стабилност и сила да се правят реформи. Имаме отказ на първата политическа сила да участва активно в политическия живот и стои въпросът за това, което произвежда парламентът, въпреки че всичко е легитимно. Много се надявам страстите да се поуталожат - парламентаризмът е управление чрез дискусия. На дискусията мястото й е вътре в Народното събрание. Там трябва да се решават конфликтите, за да не се решават на улицата", заяви тя.


Михайлова коментира и промените в текстовете, касаещи политическото номадство: "Връщаме се към предишни положения.
Всяко политическо инженерство води до негативни последствия".

Екатерина Михайлова изрази и мнения за новото правителство: "Критични сме и за състава, критични сме и за програмата. Силно обезпокоени сме и протестираме остро срещу намеренията да се строи "Белене". Това е възраждане на руските интереси".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1491 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
TNT

2013.06.08 | 12:57

3
САМО ДСБ МОГАТ ДА СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ!!!

2013.06.07 | 16:01

2
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ СЕ ОПИТВАТ САМИ ДА ВЪЗКРЪСВАТ !!!
недоволен

2013.06.07 | 15:27

1
Какви реформи от тези комунисти които насила се набутаха да управляват с протекциите на мафията ако не се изметът от парламента и не се направят нови избори и да влязат хора които ще управляват държавата да не затъне и да започне да се развива икономиката да се разкрият нови работни места и да не бърза със всички доходи които трябва да бъдат разпределени на рискови групи да стане поетапно а не изведнъж защото в цял свят се вижда че кризата няма да отмине!!!!!!!!!!!.

Добави коментар

Водещи новини