Манолова: Предстоят съществени промени в Парламента

  • 04 юни 2013 18:36

  • 2054
  • 4
Манолова: Предстоят съществени промени в Парламента
©

Не съм била сред хората, обсъждали членовете на кабинета "Орешарски". Там тежест е имало мнението на самия премиер. Това каза зам.- председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Лице в лице", добавяйки, че настоящите министри са безспорни професионалисти в своите области.

По тази причина социалистът недоумява как може да се иска оставката на правителство, което е на броени дни и още нищо не е свършило. Така тя коментира антиправителственият протест от миналата неделя, който според нея е бил организиран и манипулиран от РЗС и НФСБ.

Манолова посочи, че в парламента предстоят съществени промени – премахване на практиката „субсидията след депутата” с цел „движенията в НС да не са финансово стимулирани”, намаляване на размера на държавната субсидия „на глас”, съкращаване на броя на парламентарните комисии и други.

Щяла да бъде създадена специална комисия, която да се запознае с данните на главния прокурор по въпроса с имунитета на Цветан Цветанов и подозренията за извършено от него престъпление.

Последвайте канала на

2054 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
иво

2013.06.12 | 16:15

4
Видяхме ВИ " СЪщЕСТВЕНИТЕ "-те промени :БЕЗПЛАТНО ЯДЕНЕ , ПЪТУВАНЕ И РУШВЕТИ - /ПОДАРЪЦИ/ .Е*ахти лъжците .

2013.06.11 | 05:24

3
Много правилно е да се иска оставка на правителство, съставено с мошенически договорки и подмяна на вота на избирателите. От мига на мошеническата договорка.
червени боклуци

2013.06.11 | 05:24

2
България ще цъфне и ще върже! Орешарски направи кабинет за чудо и приказ под диктовката на Сергей Станишев – всичките приятели на жена му са вътре! Тези вече ако не фалират държавата окончателно, здраве му кажете! Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева. Тя живее с Петър Стоянович, министър на културата. Който е баща на детето на Таня Андреева, министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника, Мария и Ники сега са партньори в частната фирма „Експат”. Моника Йосифова беше пиар на НДСВ, когато Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на царистите, но те останаха извън парламента. Зинаида Златанова, министър на правосъдието, е била съдружничка с Моника Йосифова-Станишева във фирма, която е спечелила от министерството на държавната администрация обществена поръчка за 1 милион лева. Моника Йосифова-Станишева е близка приятелка със заместник-председателя на парламента Мая Манолова, която живее на семейни начала с Ангел Найденов, министър на отбраната. Моника Йосифова вкара на избираеми места в листите на БСП приятелката си политоложка Таня Буруджиева и Мартин Захариев, издател на еротичното списание Playboy и организатор на конкурса за голи красавици Playmate – той се гласи да оглави Държавната агенция по туризма. от саита 1 към 1

2013.06.10 | 00:22

1
Taya u red li e?

Добави коментар

Водещи новини