Бозов се зарече да не става заложник на партийни и корпоративни интереси

  • 02 юни 2013 18:54

  • 1820
  • 2
Бозов се зарече да не става заложник на партийни и корпоративни интереси
©

БСП и Движение "България на гражданите" подкрепиха кандидатурата на независимия Христо Бозов за кмет на Варна. Зад него вече застанаха и патриотични и военно-родолюбиви формации, протестиращи граждани и пациентски организации, предаде TV 7.

Христо Бозов избра датата 2 юни, за да наруши дългото си мълчание. На въпрос ако спечели изборите, как ще работи с този общински съвет, който го отстрани като временен кмет, защото обърка сметките на мнозина, Бозов отговори така: "По отношение на решения на въпроси на Общинския съвет, които не са от полза на хората - естествено, че ще има противоречия. Аз мога да работят с всеки, стига той да работи в полза на варненци и в известна степен да се съобразява и с моите виждания по този въпрос".

Вместо да се занимава с компромати, Бозов смята да отвори широко вратите на общината за гражданите. Подкрепата от политически сили се дължи главно на визията му за развитие на малкия и среден бизнес, на морската и туристическата индустрия; приоритетите му в здравеопазването, образование и културата.

Бозов се зарече да не става заложник на партийни и корпоративни интереси, в замяна на подкрепата. Ако спечели изборите от първи тур, ще вложи спестените от балотаж 500 хил. лв. в инфраструктурата на Варна.

Последвайте канала на

1820 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
SS

2013.06.09 | 13:00

2
А ТИМ ще го подкрепи ли. :)

2013.06.09 | 13:00

1
БСП и Движение "България на гражданите" подкрепиха кандидатурата на независимия Христо Бозов за кмет на Варна. - предаде TV 7 ЩОМ ТВ7 И БСП ДАВАТ ПОДКРЕПА НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

Добави коментар

Водещи новини