Парламентът ратифицира споразумение с Румъния за Дунав мост 2

  • 29 май 2013 20:41

  • 1833
  • 0
Парламентът ратифицира споразумение с Румъния за Дунав мост 2
© Булфото

Утре в Народното събрание ще влезе за ратифициране Споразумението между България и Румъния за изграждане на смесеното дружество за управление и стопанисване на Дунав мост 2.

Това съобщи в Белоградчик председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, който участва в тържествата, посветени на 163-тата годишнина от въстанието в Северозападна България от 1850 година, цитиран от БТА. По всяка вероятност ще има предложение законопроектът да влезе в сила от деня на публикуването, надявам се президентът също ще прояви разбиране по този въпрос. Така ще може да ускорим изграждането на смесеното дружество и в средата на месец юни да бъде открит Дунав мост 2 при Видин - Калафат, каза Миков.

В Белоградчик Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно се включи в тържествено честване на 163-та годишнина от въстанието против турското робство в Северозападна България. Проявите започнаха с панихида в храм "Свети Георги Победоносец", като по-късно в Белоградчик ще се състои литийно шествие и тържествена заря. Гостите на тържеството са епископ Сионий, кметове на общини от региона, гости от Княжевац, Сърбия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1833 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини