Драгомир Стойнев: Няма да вдигаме шоково тока (обновена)

  • 29 май 2013 15:20

  • 7011
  • 41
Драгомир Стойнев: Няма да вдигаме шоково тока (обновена)
©

Шоково вдигане на цената на тока няма как да се случи, заяви новият министър на енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, след като пое поста от служебния министър на икономиката, енергетиката и туризма Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

След официалната церемония Стойнев посочи, че първото нещо, което ще направи е, че ще се срещне с Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Евгения Харитонова. "Не е нормално в 21 век в страна-членка на ЕС на хората да им е трудно да си плащат сметките за ток”. „Чудеса не можем да обещаем, но обещаваме, че стъпка по стъпка ще подобряваме живота на хората”, обеща той. "Щом съм тук пред вас, това означава, че съм подготвен и приемам предизвикателството", каза Стойнев. Той също позаяви, че вратата на неговия кабинет винаги ще бъде отворена за бизнесмен, който има проблеми.

Стойнев ще отговаря за икономиката и енергетиката в правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Церемонията по предаването на властта в министерството се проведе минути след като досегашното служебно правителство предаде властта на кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Василев, от своя страна, подчерта, че се надява да е оставил ведомството в добро състояние.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7011 41

Свързани новини

Коментари 41

Добави коментар

2013.06.30 | 16:51

41
О-о-о,в никакъв случай шоково!Ще вдигаме тока,по мъничко,тихичко и често!Скришно ще се договаряме--не сме като наивника Бойко всичко да правим явно и открито да говорим!Ш-ш-т,тихичко!

2013.06.30 | 16:51

40
"Няма да вдигаме шоково тока" да се чете: "Лека-полека ще ви влиза, да не боли".

2013.06.30 | 16:51

39
Ама, заповядайте, вдигнете го по-рязко и ще има кръв по паветата пред НС (не че и сега трябва да се размине без кръв)!

2013.06.30 | 16:50

38
ами изборите минаха правителството е избрано,обещанията вече не са от значение,сега почват да замазват следи и да подготвят новите далавери.

2013.06.30 | 16:50

37
Очакваме намаляване на тока на половина както казахте преди да станете управляващи. Ако заговорите за вдигане на цената на тока, така ще ви вдигнем, че няма да се сетите повече къде е парламента!

2013.06.30 | 16:49

36
Лицемерието няма край. С оглед на "резултатите" от скорошните избори, щях да се почувствам по-добре, ако в секцията, където гласувах, просто ми бяха показали среден пръст с думите: "Ей толкова струва гласа ти", вместо след това сульо и пульо да ми разправя, че това всъщоност не било среден пръст и, че народът се е "произнесъл" и "наказал" този и онзи. Драги гербери, бесепари, депесари и атакисти от парламента, наивни сте, ако мислите, че своеволията ви ще продължават до безкрай. Българският народ е търпелив и толерантен, но 24 години геноцид могат да прелеят дори неговата чаша. Протестите преди няколко месеца трябваше да ви го напомнят, но тогава вие си пуснахте отпуски и се покрихте. Само че следващото напомняне няма да е много "европейско" и "мирно"...

2013.06.30 | 16:47

35
Българи една е истината тия взеха власта и нищо не може да ги свали чуй те ме думата.Не се надявайте за сваляне на цените на каквото и да било и борба с монопола.Нищо добро не ни чака.Ако има протести тия ще изкарат танковете и ще стрелят на месо,те си знаят че това им е последния шанс да си направят далаверите и да размразят всички проекти с който са крали години напред,защото БСП умира и те го осъзнават че ако има едни нови избори те няма как да имат тоя резултат защото парите им свършиха и няма от къде да извадят да купуват цигански гласове а останели до гласовете на пенсионерите те даже и в парламента не може да влязат.За това ви казвам че сега това правителство нищо не може да го свали защото те са способни и да убиват хора ама само и само да са на власт.И само гледайте какво ще направят първо с 200 милиона от нашите данъци заминават за мангалите за помощи и после нека някой да ги накара да работят пък и защо като БСП са им обещали да им дават помощи а ние който си плащаме данъците кучета ги яли.Второ ще раздават помощи за ток вместо да премахнат добавките.Не махат добавките за да продължат да се гушат от печалбите на техните фирми в енергетиката а в същото време ще вземат пари от бюджета за помощи и хората като си платят тока парите от държавата отиват пак при тях.Хитро нали.Сега ще започне яко реване че бюджета е оглозган и че пари няма.Наслушахме се и се нагледахме на ГЕРБ как се оправдаваха с наследеното от БСП а сега не ни се слуша какво БСП са наследили.Те знаеха какво ще наследят и въпреки това искаха властта така че да си запретнат ръкавите и да заработят. Ако не могат да се справят значи не им е там мястото.Има няколко неща като първи стъпки които народа им отреди да свършат и това е премахване на добавките на тока,преструктуриране на ДКЕВР и започване на борба с монополите.Ако до няколко месеца няма резултати ще стане ясно че са взели властта само за да си направят далаверите.
АнтиТолераст!!!

2013.06.30 | 16:41

34
Няма, за да не ти ШОКаме РЕПАТА, боклук крадлив!
1234

2013.05.30 | 14:44

5
във сайта има 5-6 герберски боклука дето си дават мнението навсякъде.не работят ли или са келеша които учат

2013.06.30 | 16:41

33
а ти какъв боклук си че не разбрах

2013.05.30 | 14:46

7
келеши, които учат звучи добре:))))s
КАКА

2013.05.30 | 14:46

6
защо ти свободен ли си .....набират работници за строежа на белене а ако не ти се ходи до там може да помогнеш на цацаров да брои бюлетини
хахах

2013.06.30 | 16:35

32
ххахахах чакай малко ве нали се говореше за намаляване на тока или най малко на замръзяване на цените? хахахах сега стана няма да ги вдигаме шоково хахахаха ами пенсионерчетата комунисти тоя лош човешки материал какво мисли

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини