Местан: Срам и позор за позицията на ГЕРБ

  • 29 май 2013 10:38

  • 4901
  • 28
Местан: Срам и позор за позицията на ГЕРБ
©

Повтарям едно изречение, което се върти в националния ефир от вчера, а то е следното: Бих се радвала в ученическите чанти до учебника по български да има учебник и по майчин език. Какво престъпно има в това?

Това е европейски стандарт свързан с естествено човешко право. Настоявам 42-то НС да бъде стандарт за висотата и спазването на европейските норми. Нямаме право да разпъваме на кръст който и да е български политик, който се е осмелил да защити естествено човешко право. Това заяви лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от трибуната в НС.

Вашата позиция, г-н Сидеров, не ме учудва, учудваме реакцията на довчерашната управляваща партия. Срам и позор, каза още лидерът на ДПС.

„Атака” – ДПС са продукт на една и съща идеология. Скачен съд „Атака” – ДПС. Това каза депутатът от ГЕРБ Георги Андонов в коментар на репликите на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в пленарна зала.

„Един много добре изигран актьорски спектакъл е това, което видяхме, като действия от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. „Атака” – ДПС са продукт на една и съща идеология, идеологията – едните подават топката на другите и другите си правят тяхното участие в играта. Казвате, че сте гарант за това да се спазват българските закони, г-н Сидеров, вие с вашите действия подкрепихте реваншизма, каза Андонов.

„Г-н Гошо, преди да се обърнете към мен, прочетете мнението на вашите бивши депутати – Цветанов използваше МВР за натиск. Отговорете на това, г-н Гошо”, отговори Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Той припомни какво са казвали депутатите Емил Димитров и Иван Петров и как ГЕРБ е ректирал бизнеса, както и какво е правило МВР по отношение на подслушвания и др.

Последвайте канала на

4901 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
ggg

2013.06.04 | 15:43

28
До Лютви Местан И позицията на министър-премиера на Австралия Джон Хауард ли е срам и позор или трябва да се засрамите вие. Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард: На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да пр...едотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: „ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните – мъже и жени – въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!“Вижте повече
Свидетел

2013.06.04 | 07:56

27
Няма ли кой да пита Местан негово ли е бившето пристанище край село Байкал? Яде ли агънца на аванта в Гиген? На български или на турски пожела да има тези благинки? /майчин език де/.Този сладур, този идеалист.
поручик Ржевски

2013.06.03 | 14:23

10
ВОЛЕН СИДЕРОВ ! Бах ти якия пич ! Остиска на всичко и всички,впезе в парламента и ги направи дар-перушан само с 23 депутата! Голям оратор и биткаджия!В сравнение с него останалите са слаба ракия ,да не говоря за лоения плондер Борисов!Той се оказа сапунен мехур! - Може де сте съгласни,може да го мразите, може да ви е мъчно, но това е обективната истина !Резултатът го доказва !

2013.06.04 | 07:55

26
Продадох ли ти вече чалма или фес - имаш нужда Рижуглу.Имам и потури , и коран. А за обрязването се обади задължително - върви с онождане- все турски мурафети , но за теб ще са екстра. И Сидеруглу ги получи . Айде честито!

2013.06.04 | 07:55

25
ТОЯ мазния либерал Местан що не отиде да ги говори тези глупости за майчиния език в Англия.Мога да му кажа какво ще му отговорят там.А,се опитва да манипулира българи.
зззз

2013.06.04 | 07:55

24
Типично с турската си хитрост говорите, че някой ви оспорва правата. Вие нарушавата нашите права Лютви Местане, като искате да въведете турския език като редовно изучаван майчин език в държавните училища защото българската държава така я изцоцахте, че вече няма пари да се учи и официалния български език, а на българския народ - и българи и турци и цигани и всякакви други етроси, така му драхте кожата 23 години че вече не може да изпрати децата си на училище. Със еквалибристика на думите успявате много, с лъжи и манипулации. Но вие сам го казахте: "Историята трябва да се помни". Българите не са забравили историята си, бъдете уверен в това. И като сте такива защитници на правата и свободите защо не защитавате правата и свободите и на другите етноси в България, а само вашите права и свободи. Мачиният език на българите е българския!!!!!!!!!!!

2013.06.04 | 07:54

23
Местан ,като говори за странните обстоятелства около смъртта на Мишо бирата трябваше да обясни и за странните обстоятелства около самоубийство на Ахмед Емин.

2013.06.04 | 07:54

22
срам и позор е вашето присъствие в българския парламент.

2013.06.04 | 07:54

21
тоя е направо отврат
срамота

2013.06.04 | 07:54

20
Местан: Срам и позор e за теб, че си бългалски гражданин с фамилия която не завършва с окончанията ОВ, ЕВ например: Местанов
Луда бях

2013.06.03 | 23:38

19
Срам и позор за такива като мен, дето носехме чай на турците пред парламента, когато се бореха за връщане на имената си, след като същите тези комунисти ги бяха прекръстили. Забравиха този позор, това унижение, на което БКП ги подложи, сега се прегръщат с децата на столетницата. Геронтофилия някаква, да си привърженик на престъпната червена партия, убила толкова българи напразно. Ще е лицемерие да им желая успех.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини