Добрев: Не сме водили разговори с "Атака"

  • 29 май 2013 10:08

  • 1950
  • 4
Добрев: Не сме водили разговори с "Атака"
©

Парламентарната група на ГЕРБ взе решение да не се регистрира на днешното заседание на Народното събрание, за да се види ясно от целия български народ кой избира това правителство и кой носи отговорност за него. Това заяви депутатът от ГЕРБ Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Разговори с „Атака" преди днешното заседание не са водени, категоричен бе Добрев.

Той коментира и отрицателните констатации на ЕК и Световната банка за състоянието на енергийната система у нас, като заяви, че те не са нови. „Тези констатации за пореден път потвърждават всичко казано от нас през последните две години, а именно за тежестта на дългосрочните договори, плащането на студения резерв, парите, изхарчени за АЕЦ „Белене" при положение, че имаме свръх производство, тежкото състояние на НЕК, така че нищо ново не ни казват с този доклад", заяви Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Още тази седмица от ГЕРБ ще внесат предложение за създаване на фонд за зелената енергия, в който да се събират средствата от продажбите на квотите за въглеродните емисии и с тези средства да се покрива зелената добавка, която до момента се плаща от потребителите и бизнеса, разкри Добрев.

Последвайте канала на

1950 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ika

2013.05.29 | 23:34

4
ГЕРБ се чудят вече какво да измислят и правят глупости напук. Ясно е, че не им пука за държавата и народа.
националист

2013.05.29 | 23:34

2
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ ПИШЕЩИ В САЙТА - ДО ПОСЛЕДНО СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ЧОВЕКА ЗА КОГОТО ГЛАСУВАХ 3 ПЪТИ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН! ОКАЗА СЕ ,ЧЕ И БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО , ПРОДАЖНА ДРЕБНА ДУШИЦА , КОЯТО СКОРО ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО!АЗ ОБЕЩАХ , ЧЕ АКО СИДЕРОВ ПРЕДАДЕ ИДЕЯТА ЩЕ СРЕЩНЕ МНООООГО НЕДОВОЛНИ И БЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИ - Е ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ!ТОВА ,ЧЕ ТОКУ ЩО ЗАГУБИ НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ГЛАСА ЩЕ МУ Е НАЙ-МАЛКИЯ ПРОБЛЕМ!ХОРАТА ГО РАЗБРАХА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА И ТОВА ЩЕ ГО ПРЕСЛЕДВА ВЕЧНО!

2013.05.29 | 23:34

3
И ти си националист,колкото и Добрев-къде видя да се гласува правителство,бе,шемет!То тепърва предстои.Нищо съществено още няма,само имаше кворум,за да може да се проведе заседание.

2013.05.29 | 23:33

1
Браво, Добрев!

Добави коментар

Водещи новини