Бивша семейна двойка в новия кабинет

  • 27 май 2013 20:16

  • 4667
  • 9
Бивша семейна двойка в новия кабинет
© Булфото

В министерския съвет, предложен от Пламен Орешарски има и една семейна двойка, макар и бивша. Тя е на предложените за министри на културата Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето, и на здравеопазването Таня Андреева. Двамата имат общо дете, което е на десетина години. В момента обаче те не живеят заедно, пише сайтът OFFnews.bg.

Именно номинациите на Андреева и Стоянович са в основата на скандала, който в този момент се вихри на “Позитано” 20. Много стари партийци в БСП са изненадани от предложените министри. Но докато за повечето се спори дали са подходящи или не, атаката срещу Стоянович и Андреева е на идеологическа основа.

Стоянович беше емблематично за СДС лице, а след това беше сред основателите на движение “Гергьовден” начело с Любен Дилов. “Гергьовден” беше в коалиция с ВМРО на изборите през 2005 г. и имаше силна анти-БСП реторика.

Таня Андреева пък беше председател на младежкото СДС през 2004 г., а преди това беше шеф на младите сини в район “Илинден”. Някъде от тези години е и близкото им приятелство със Стоянович.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4667 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
мен

2013.05.30 | 21:58

3
Пропуснахте и една бъдеща семейна двойка Станишев + Вагинин да са живи и здрави младите и да се вземат с любов

2013.05.30 | 22:00

9
Ти завиждаш ли им бе,"пидераст"
Николов

2013.05.30 | 22:00

8
Чета коментарите и се ужасявам.Действително положението на някои от коментиращите е крайно недекватното им поведение и тяхната некомпетентност.По-хубаво за БГ ли щеше да бъдат нови избори ? По-хубаво ли щеше да бъде ако няма правителство в момент,когато се определят приоритетите за еврофондовете,които ще се отпускат до 2020 год.Или искате така да си останем в немотията и нищетата,на което ниво сме.За това ли бяха протестите? Каквото и да е правителството,все пак хората са преценявани по качество и съвест, не по политическа принадлежност.Естесвено е,че мандатоносителя и коалициония партньор си запазват правото,след като носят отговорността да си включат и свои хора в него.Akо от коментиращите имаше реалисти нека да погледнат назад:Герб - мнозинство в НС,тяхна изпълн.власт,президентска власт,че отчасти и съдебна власт.Да не приказваме за медиите.И какво стана - еднопартийна система на управление - както до 1989 год.
Българин

2013.05.30 | 21:59

7
Време е да ги почнем турско червената мафия ! Министър на спорта ФИЛОЛОГ,друг замесен в далавери,останалите турци и комунисти. Трябва си да играе "възпитанието".

2013.05.30 | 21:59

6
Изгърмя първата бомба в уж експертния буламач на БСП - ДПС -- скандалния мутроарх.Тихолов! И то за инвестициите - пак се подготвят да крадат червените Песове , а да не говорим за крадливите резняци от ДПС! Това ли искаше народе???????Турци и крадците от червената върхушка пак да разпределят парите в нашата държава - затова ли гласува??????
КАКА

2013.05.30 | 21:58

2
скакалци

2013.05.30 | 21:59

5
И аз ще бъда кратка.Нарича се завист,защо е той,тя.Аз и ти сме анонимки и такива ще се останем.''Каката'' вечно ще критикува,но аз поне ще виждам човешкото в тях.Известен или не,от която и партия да е- УСПЕХ.ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ.
aaaa

2013.05.30 | 21:58

1
Ей мишки пак се намърдахте до девето коляно.
potrebitel

2013.05.30 | 21:58

4
Вижте какво,гласувала съм за АТАКА,макар че,ще ме нападнат и нарекат как ли не,защото повечето са ''коне с капаци'',да погледнем по широко.Пак ще има мнение от ''влюбени в лидерите си''.Ами да си изберем кабинет от извънземни.Тоя бил такъв, оня разведен,работил в СДС,РАЗБЕРЕТЕ кусури лично и за вас и мен колкото щете.Кой кабинет ще ви хареса,кои да са тогава,къде са тия безценни безгрещници?Жената явно има качества,за да е шеф.Какво ви говори името Стоянович!От спомените на Симеон Радев,неговият прадядо е участник в СЪЕДИНЕНИЕТО,а прачичото виден генерал от войните.Ако аз не съм известна,не значи да критикувам,а по скоро изпитвам уважение към този наследник на родолюбив род.

Добави коментар

Водещи новини