Мая Манолова: ГЕРБ са образец на некомпетентност и безотговорност

  • 26 май 2013 17:52

  • 14125
  • 107
Мая Манолова: ГЕРБ са образец на некомпетентност и безотговорност
©

Не съм злопаметна, приемам нещата с усмивка. В предишния парламент са ме наричали как ли не - вампир, картечница и какво ли още не. През първите години на управлението на ГЕРБ имаше един тотален реваншизъм спрямо предишните управляващи. Много хора бяха уволнявани и смачквани по места. Това заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП в предаването "Всяка неделя".

Когато се създаде новото правителство, не трябва да забравяме най-важното, че създадохме големи очаквания в хората. Ако не променим нещата, няма да имам очи да се върна пред хората и няма да се занимавам с политика, каза още тя. На въпрос дали в един момент не са си дали сметка, че не трябва да надуват прекалено много балона, Манолова отговори, че те не са обещали кой знае какво.

Наистина мизерията е страшна. Дребният и средният бизнес са смачкани. Това, което можем да направим - е да предприемем  стъпки да повишим доходите. Имаме всички шансове да направим това. Това, което трябва да направим е държавата да си събира приходите, а не тези суми да изтичат в нечий джобове, заяви още Манолова.

Всеки трябва да си носи кръста и цялата отговорност за състоянието на страната е на предишното управление. Не само хора без дипломи, но и хора, които са парашутисти ни управляват. Правителството на ГЕРБ е образец на некомпетентност и безотговорност, категорична е тя.

Хората не си дават сметки какви хора ни управляваха - че подслушванията са истина, че в МВР има звено за мокри поръчки и т.н. Истината е по-страшна от всичко, което можем да си представим, смята още Манолова. Познати ми казваха, че съм толкова смела, защото не знам какво стои срещу мен, добави тя.

На въпрос защо е толкова убедена, че бюлетините в Костинброд са фалшиви, тя заяви, че това е така, защото вече е видяла как работи схемата на президентските избори. Успяхме да предотвратим част от измамата и това подейства предупредително за някои безобразия, които щяха да бъдат свършени, смята Манолова.

Попитана дали има лични основания за враждата й с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, тя отговори, че няма нищо лично срещу него.

По думите й програмно правителство в този смисъл на думата досега не е правено.

На въпрос дали ще разбият монополите, Манолова отговори, че това трябва да се случи.

Трябва да се пазим от омразата  и от реваншизма. ГЕРБ имат шанса да са силна опозиция. Ние няма да ги тикаме в ъгъла, те сами избраха да са там. Не бих допуснала да повтаряме грешките на ГЕРБ, заяви още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

14125 107

Свързани новини

Коментари 107

Добави коментар
pe6o

2013.06.02 | 12:53

107
ne samo gerb i ataka s bolniq ne6tasnik siderov koito e za zatvora
geizo

2013.06.02 | 12:53

106
gospojice manolova naroda nego strah ot gerb a ot teb i tvoqta partiq ot izmeti pla6ila na4elo s teb po negodni i po nagli ot bsp nqma

2013.06.02 | 12:53

105
"Цялата отговорност за състоянието на страната е на предишното правителство" - тая май се опитва да ни накара да забравим за миналите мандати на тяхната партия. Отговорност носят миналото правителство разбира се, но ЦЯЛАТА отговорност за състоянието на страната е на всички правителства през последните 20 години. Другите може да са много зле но и вие до сега не сте били много добре, така че внимавайте какво правите сега защото народа наблюдава внимателно. От тук нататък провали няма да се толерират, защото на народа му писна!

2013.06.02 | 12:53

104
некадърници за всичко им виновен герб
tartar

2013.06.02 | 12:53

103
Манолова ти си образец на селяндурщина и инфантилно поведение. Вземи се стегни патко умряла и недей да се показваш по телевизията, недей да участваш никъде! Тъпа курва умряла!

2013.06.02 | 12:53

102
Писна ми от курви.А извинете тая е добре платена проститутка
yyyyyyyyyy

2013.06.02 | 12:52

101
zatvariai si mrasnata ysta xliab qdesh i dr.neshta pravish boklyk

2013.05.28 | 11:19

100
Тия бандити са толкова щастливи, че отново се добраха до кокала , и за жалост, едва ли биха го изтървали. От много места се чува, че юридически са несваляеми до края на мандата. Даже ако има сблъсаци и протести по площадите те няма да си тръгнат, а ще мачкат протестиращите.

2013.05.28 | 11:18

99
Гейберчета, вашата Лилянка нещо почна да се усуква. Като видяхте дебeлия и заговорихте за коалиции, а преди това друго пеехте. Всичките сте такива измeкяри.

2013.05.28 | 11:18

98
, Манолова отговори, че те не са обещали кой знае какво.до преди една седмица само дето не обещаха луната да ни докарат,сега вече задуха другия вятър.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини