Коритаров: БСП, ДПС и "Атака" залагат на задкулисието

  • 26 май 2013 09:16

  • 10619
  • 74
Коритаров: БСП, ДПС и "Атака" залагат на задкулисието
© Булфото

В Българското общество има нужда от повече искреност. Политиката се прави с идеи, а не със задкулисие. Тази конфигурация, която се кани да ни управлява, залага повече на задкулисието, а не на ясните политически идеи.

Това каза в предаването "На светло" журналистът Георги Коритаров. Задкулисието във случая са онези неизречени аргументи, които трябва да обединят трите парти БСП, ДПС и "Атака". В програмите на тези партии няма нищо общо и не може нищо да ги обедини. БСП обещаха, че ще премахнат плоския данък и след три срещи да си сменят мнението. Явно нещо много голямо ги е накарало да се откажат от тази идея. Точно това е задкулисие, обясни Коритаров. "Атака" казват, че ДПС са антиконституционна партия, но същевременно подкрепят коалицията между ДПС и БСП. Изборът на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно беше с тактическата подкрепа на "Атака". В България се нуждаем от повече демокрация, категоричен беше той.

На противоположното мнение беше Ива Николова, която също е журналист. Победителите в момента са една формално мнозинство, а победените от ГЕРБ са едно формално малцинство, каза тя. "Атака" не са желан партньор от никого и за това се държат по този начин в Народното събрание. Проблемите на хората се забатачиха, а служебното правителство беше най-смешното нещо, което съм виждала в политиката. Според мен именно при тях имаше задкулисие. Хората нямат нужда от послания, а от работа, убедена беше Николова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10619 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар
петров

2013.05.28 | 23:50

74
Ай честито новото правителство на гея ,бея и злодея на всички умопобъркани гласували за тоя буламал! Напред към светлото комунистическо бъдеще - сега пак ще раздават нашите пари на тяхните избиратели-циганите и турците! А ага Сидер на когото много бързо туриха фес ще яде съвсем скоро бой от собствените си избиратели заради колениченето пред бея! ай честито ви ченгеджийско - резняшкото безумие ха ха

2013.05.27 | 09:10

29
За гея и злодея добре ама за аллах уакбар не е така,той не ще ток от новата АЕЦ белене а само%,Да са ни здрави новите избранници.наши са

2013.05.28 | 23:44

73
Ало, гербаджии как така подкрепяте с 2 ръце премиера на Турция Реджеп Ердоган, а сте против турците от ДПС?!!?!!??!!?!??!!?!?
msj

2013.05.27 | 07:39

24
Гербаджиите не са против хората в ДПС.Против са срещу самата организация защото тя по структура с нищо не се отличава от структурата на една партия под ръководството на която построихме комунизма.Но хората не осъзнават че трябва още мъничко за да си свършим работата докрая.Така че комунистите сега ще ни помогнат да го достроим.

2013.05.28 | 23:43

72
Ще лъснат всички истини за ГЕРБ и техните кражби, те бяха прекалено алчни и нагли, но сега ще си платят. Да със сигурност БСП крадеше от народа, но със сигурност ГЕРБ не им потърси никаква отговорност. Нали щяха да спират комунистите какво стана, така ли ги спират, вместо бесепарите да ходят по съдилищата, там са препълни от гербаджии. Сега са готови дори да подкрепят правителството на Орешарски, това обаче не е нищо, през цялото време на управлението си подкрепяха и лижеха задните части на Реджеп Ердоган. Да лижат задника на БСП сега не е чак толкова срамно.

2013.05.28 | 23:39

70
Сигурно БСП от името на ГЕРБ стопиха фискалния резерв, сигурно БСП увеличи с 200% безработицата, сигурно БСП вдигна с 100% сметките за ток, сигурно БСП замрази доходи и пенсии за 3.5 години.

2013.05.28 | 23:40

71
Със сигурност БСП ограби държавата преди 23 години, със сигурност БСП докара Виденовата зима, със сигурност олигарсите са от БСП, със сигурност при БСП имаше грандиозна корупция, със сигурност при БСП спряха еврофодовете, със сигурност БСП сключи неизгодните договори в енергетиката.
js

2013.05.27 | 02:46

3
Ти знаеш ли с колко се е стопил фискалния резев.Защото след като комунистите преди изборите ревяха че зее огромна дупка в фискалния резерв и икономиката ни била в колапс,снощи на въпрос на журналистка каво е състоянието му Орешарски отговори че трябва да се провери.

2013.05.27 | 02:48

5
Не знам дали БСП и ДПС са по големи крадци от ГЕРБ ама по големи манипулатори на общественото мнение от тях няма.Сега като свалиха ГЕРБ от власт с манипулация ще продължат през целия си мандат да търсят и изработват какви ли не сюжети и компромати за очерняне за да са сигурни че ГЕРБ няма да се върне на власт.Ще хвърлят прах в очите на хората че видите ли ГЕРБ са виновни са състоянието на държавата а то не е по различно от преди да дойдат ГЕРБ на власт само където Европа беше изолирала БСП и им спря субсидиите.23 години за демократичното разграбване и сриване на държавата са виновни само ГЕРБ.За контрабандата с цигари за наркотиците,проституцията,фълшивиат алкохол купуването на гласове,автобусите за гласуване от Турция ,за скандалните заменки,за парите дадени на хаос в Белене,за състоянието на енергетиката и още какво ли не са виновни само ГЕРБ и никой друг.Те другите още не са се били родили.Никой от другите не е правил далавери и не е виновен.Нито Костов нито Доган,Първанов, Станишев ,Царя или другите покрай тях.ВИНОВНИ СА САМО ГЕРБ !!!Защото ГЕРБ откриха топлата вода и те бяха първите които докараха България до банкрут.
agabaga

2013.05.28 | 23:39

69
Хубаво приказваш, ама забрави, че твоите думи с пълна сила се отнасят за ГЕРБ. Четири години докато крадяха, вместо да ни управляват, очерняха и се оправдаваха с БСП. Значи последните са по-добри от първите.

2013.05.28 | 23:39

68
Такова ликвидиране на Българи, както при управлението на ГЕРБ - не е имало! За това и ги свали народа! За 3 години разбиха бизнеса, подставиха си свои хора, шуробаджанащината-задължителна, корупция навсякъде /дори записите от подслушването ясно се вижда, аферата с бюлетините и др./, растящи цени на всичко, закриване на работни места, понижени заплати, прегръдки с ислямисти и още и още!!!
agabaga

2013.05.28 | 23:38

67
А агент Коритаров е най-задкулисния журналист в България.

2013.05.28 | 23:37

66
Нека новата тройна коалиция да дойде но си мисля че БСП И ДПС не са по различни от ГРЕБ.Пак започват да си правят техните схеми за източване на парите от държавата.Как ни държат в заблуда.Преставете си как под формата на помощи за ток ще се раздават едни пари в държавата и как никой не може да следи потока им и къде и колко ще са раздадени.Защо тези партии не са заинтересовани цената на тока да падне а ще се раздават пари от държавата които пак излизат от нашия джоб.Единственото смислено обяснение е че ще излезе че фирмите в енергетиката са обвързани с тях и ако паднат цените няма да могат да си пълнят джобовете.Не стига където искат да ни превърнат в просяци да се редим по опашки с циганите които вечно смучат държавата с помощи а ми и колко хора ще могат да се вредят преди да им писне и да се откажат.Защо е това делене на хората.
js

2013.05.27 | 02:45

2
Ами нека новата тройна коалиция дойде толкова пъти от 90 година на сам се мъчи да ни унищожи и все не и се отдава бърем сега успее .Но българския народ 5 века е живял под турско иго и не се е дал та сега ли?

2013.05.27 | 02:50

8
Партията А--ТАКА не може да се купи с пари,но с повечко пари може.С една дума няма такова нещо дето да не се продава.Питайте Костов,Бареков и другите юнаци от СДС.Забеляза ли някой колко нахъсан беше В.Сидеров на 12 през нощта-ама от БСП знаят да се пазарят и не бързаха да отидат при него.

2013.05.28 | 23:34

65
Забеляза ли някой речта на Сидеров в парламента? Каза много истини, даже прекалено много. Сега всички го впрягат в несъществуващи коалиции. Нормално ГЕРБ изгуби властта и това е последния им отчаян опит, да набедят бъдещото правителство на БСП и ДПС като нова тройна коалиция.

2013.05.28 | 23:33

64
ГЕРБ лижеха и са готови да лижат пак задника на Ердоган да си осигурят хилядите турски гласове. Какво по-голямо предателство от това?
БЪЛГАРИН

2013.05.28 | 23:32

63
КОРИТАРОВ НЕ Е ЛИ БИЛ АГЕНТ НА ДС ? СЕГА НА КАКЪВ ДЕМОКРАТИЧНО НАСТРОЕН ЧОВЕК ЩЕ МИ СЕ ПРАВИ ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини