БСП: Не вярваме, че има действителна фискална стабилност

  • 25 май 2013 10:40

  • 6906
  • 69
БСП: Не вярваме, че има действителна фискална стабилност
©

Не съм сигурен, че има действителна фискална стабилност. Това каза депутатът от БСП Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, в интервю за предаването на БНТ „Животът и други неща”.

По думите му - постигнаха се намаления на дефицитите, въпросът е - на каква цена беше това, как това се отрази на икономиката и какви скрити разходи очакват бъдещия финансов министър и какви са предизвикателствата пред бъдещия бюджет. Въпреки доброто ни желание по отношение на данъчната система, като гледам как вървят преговорите, смятам, че наистина няма да пипаме данъците, каза още Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас. Конкретно за Министерство на икономиката нямам предложение, каза Чобанов и допълни, че за негово участие в кабинета на Пламен Орешарски все още е рано да се говори. „Това, което ще бъде мотото на новото правителство и нещата, около които ще се обедини са, че трябва да се покаже, че ще има прозрачност, поемане на отговорност и отчетност за действията", каза Чобанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6906 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
мата хари

2013.05.26 | 22:58

69
Много по- реален резултат ще има сред българите, ако видят, че има възмездие и справедливост за крадците и машениците от ВСЯКО управление. Засега ще кажа само: СЪД ЗА ДЯНКОВ Ще има по- голям обществен ефект, отколкото си мислите.

2013.05.26 | 13:32

68
Не знам дали БСП и ДПС са по големи крадци от ГЕРБ ама по големи манипулатори на общественото мнение от тях няма.Сега като свалиха ГЕРБ от власт с манипулация ще продължат през целия си мандат да търсят и изработват какви ли не сюжети и компромати за очерняне за да са сигурни че ГЕРБ няма да се върне на власт.Ще хвърлят прах в очите на хората че видите ли ГЕРБ са виновни са състоянието на държавата а то не е по различно от преди да дойдат ГЕРБ на власт само където Европа беше изолирала БСП и им спря субсидиите.23 години за демократичното разграбване и сриване на държавата са виновни само ГЕРБ.За контрабандата с цигари за наркотиците,проституцията,фълшивиат алкохол купуването на гласове,автобусите за гласуване от Турция ,за скандалните заменки,за парите дадени на хаос в Белене,за състоянието на енергетиката и още какво ли не са виновни само ГЕРБ и никой друг.Те другите още не са се били родили.Никой от другите не е правил далавери и не е виновен.Нито Костов нито Доган,Първанов, Станишев ,Царя или другите покрай тях.ВИНОВНИ СА САМО ГЕРБ !!!Защото ГЕРБ откриха топлата вода и те бяха първите които докараха България до банкрут.

2013.05.26 | 13:13

67
С този начин на говорене забллуждавате само изкукалите пенсионери над 70.-Там където политическият противник добре си е свършил работата вие казвате че работата е зле и слепците това и чакат.Повтарят всяка лъжа на ръководството като мантри и каквито и факти да им изложиш те си знаят своето в случая вашето.

2013.05.26 | 13:12

66
Само така, гейберчета. Плач искам да чувам. Искам да квичите като прасето Боко, което целува задника на Доган да го върне в МВР, защото Царя го беше изгонил за корупция.

2013.05.26 | 13:03

65
БСП И ДПС не са по различни.Пак започват да си правят техните схеми за източване на парите от държавата.Как ни държат в заблуда.Преставете си как под формата на помощи за ток ще се раздават едни пари в държавата и как никой не може да следи потока им и къде и колко ще са раздадени.Защо тези партии не са заинтересовани цената на тока да падне а ще се раздават пари от държавата които пак излизат от нашия джоб.Единственото смислено обяснение е че ще излезе че фирмите в енергетиката са обвързани с тях и ако паднат цените няма да могат да си пълнят джобовете.Не стига където искат да ни превърнат в просяци да се редим по опашки с циганите които вечно смучат държавата с помощи а ми и колко хора ще могат да се вредят преди да им писне и да се откажат.Защо е това делене на хората.
Ne narod,a....

2013.05.26 | 12:13

64
Те ви "онождат" вече четвьрт век,изреждат ви се подред наи-брутално,като ви заглавичкват с разноцветните си пелерини,а вие ще се изядете един друг и тук,и на площада.Краен резултат-всичките с продьнени джобове,тотално и необратимо затьване в блатото,което сами си оформяме.Хайде отговорвте-кьде ивеят те-кьде вие?Кьде учат техните и вашите деца?С какьв финансов бизнес ресурс разполагат те и вие(и от кого са го "приватизирали").Ако не прозрете точният отговор,заслужавате вегетирането си.Овцата се дои и стриже-затова е овца!
GB

2013.05.26 | 10:03

63
ГЕРБ печели с поне 12% разлика от БСП в големите градове София,Пловдив, Варна и Бургас! Сега единствените райони в които има младо и работоспособно население, ще плащат на малцинства и пенсионери гласували за БСП-ДПС в слабо и смесенонаселени региони? Те гласуват ние да продължаваме да ги издържаме! Погледнете данъците и таксите в тези 4 града, ами ние издържаме почти цялата държава! Някой райони станаха рентиери!

2013.05.26 | 10:03

62
В тези градове успяхте да прибутате фалшивите бюлетини Варна и Пловдив специално никога не са били за вас особено пък Варна знаете защо аз съм от Варна и видях тук колко ви обичат!Волен ви го каза това в прав текст в ефира!

2013.05.26 | 10:03

61
Така е. В големите градове има най много цигани. Има по 3-4 големи цигански махали. Интелигентните хора отдавна не гласуват. Учудвам се, че при толкова цигани преднината е само 12%.
GB

2013.05.26 | 10:02

60
Варна е град със изявено гражданско самосъзнание и проявени протести, но не за БСП или Атака! Резултата се видя 12% разлика в полза на ГЕРБ!!! Къде са сега кандидатите ви за кметове -Клисарова, а Гуци се скри??Няма БСП или Атака, дори и Марешки или Бозов да спечелят, вие къде сте??? Даже НФСБ имаше повече от Атака във Варна!!! БСП и Атака-руски комундета!

2013.05.26 | 10:02

59
Тъп гейбер, 45 години руснаците ни поддържаха икономиката. Какво получи от американците за 24 години? Само скъп ток и разорено население. Даже и икономически бойкот имахме от тях. Ама трябва да си на повече от 20 години и да си чел друго освен Винету, за да ги знаеш тия неща.
КАКА

2013.05.26 | 09:29

58
видях го този петър чобанов в едно предаване ...да пази господ,,,,нещо не доправен ми се видя.....абе с две думи майка му от чаршафа го е събирала,,,,,а и плюее и се пеняви като говори,,,,,,знам че не е хубаво така да се говори и че на всеки трябва да се даде шанс .....абе в прав текст- олигофрен и си му личи

2013.05.26 | 09:29

57
ГЕРБ бяха бандитска шайка,но НЯМА по - големи КРАДЦИ и БАНДИТИ от БСП и ДПС !!! ПОМНЕТЕ 3 - ойната ламя БСП+ ДПС + царската НДСВ и не прощавайте !

Добави коментар

Водещи новини