Плевнелиев: Кабинет трябва да се състави максимално бързо

  • 23 май 2013 10:33

  • 2200
  • 8
Плевнелиев: Кабинет трябва да се състави максимално бързо
©

Важно е възможно най-бързо да сформираме работещо правителство, което да си носи кръста. Това заяви президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в началото на консултациите с политическите партиии преди връчването на мандата за съставяне на кабинет. Първата консултация е с ръководството на политическа партия "Атака".

Президентът изтъкна, че е поел ангажимент да не се пилее време. „Вярвам, че е важно за нацията да работим за стабилност. Стабилност означава работещи правителство и парламент, ясни ангажименти и оттам нататък дай боже и резултати по наболелите пред нацията проблеми", каза Плевнелиев.

Той посочи пред гостите си, че ще е важно да обменят опит за това кое е най-важно за нацията днес, кои са най-неотложните мерки, които трябва да се предприемат и как те виждат своята роля и ангажименти, които ще поемат в рамките на парламентарната дейност, а и при формиране на една или друга формула за съставяне на правителство.

Плевнелиев допълни, че неговият ангажимент е ясен, а желанието му само едно - колкото може по-скоро страната да има работещо правителство, което да носи кръста си и заедно с парламента да се коват закони.

Последвайте канала на

Novini.bg
2200 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Долу ДПС и Атака

2013.05.23 | 22:20

6
Дааааа- пак турци ще ни управляват държавата- рязаните с червените педераси от БСП и сложилите вече фес Атака. И кво му е по-доброто това новозабъркано буламаче- кажете ве уж националистииииииии???????Калайдисахте ли вече задниците, купете си и вазелин? Искам си веднага предложените от ага Сидер 1000лв., а на майка ми 500 лв. ще й дойдат добре , щото досега вземаше 134лв. Ако не го направите до няколко месеца значи сте лъгали като черни мангали,тъпи атакисти такива.Сега наистина народа ще види как уж националисти се целуват с резняци и влизат в съглашателствос уж тия дето трабваше да са в затвора! Долу тайната нова Тройна ограбителница! Ага Сидер веднага в затвора за долни лъжи и предадено доверие!
ATAKA

2013.05.24 | 13:57

8
Абе карък, г-н Сидеров ясно изяви, че ще увеличи заплатите и пенсиите, ако е на власт! Каква власт има да взима решения с 7.4% ? Много ти знае устата! Така и на повечето българи. Гласували сте за него и веднага да си спази обещанията. Е обещания са, но когато той е на власт да ги изпълни. Айде със здраве.
ВЕЛИНСКИ от всеки километър

2013.05.23 | 22:20

7
МАКСИМАЛНО БЪРЗО - ПОДКРЕПА ЗА СТАНИША И МУСТАНА ОТ ИСТИНСКИЯТ В КАВИЧКИ НАЦИОНАЛИСТ ВОЛЕН , ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МЮСЮЛМАНСКО УПРАВЛЕНИЕ!!!ПРАВ БЕШЕ БОЙКО БОРИСОВ КАТО КАЗА ЧЕ НЯМА КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ -ТУК ОСТАНАХА САМО ТУРЦИ,ЦИГАНИ И ПЕНСИОНЕРИ !!! МЛАДИТЕ ,ОБРАЗОВАНИТЕ И КАДЪРНИ БЪЛГАРИ ОТДАВНА ЕМИГРИРАХА НА ЗАПАД!!!
niki

2013.05.23 | 21:35

2
otivai da se moli6 na tvoq bog borisov utrepko

2013.05.23 | 22:19

5
НОВИ ИЗБОРИ! ВОТЪТ НИ Е ПОДМЕНЕН!!!! ИЗЛЪГАХА НИ!!!

2013.05.23 | 22:19

4
Борисов върви по стъпките на Костов. Повтаря се историята отпреди десетина-петнадесет години. Костов направи страшно много, за да изправи България на крака след виденовата разруха. Но комунистите го емнаха и демонизираха. Сега Костов вече не е в политиката. С Борисов се случва абсолютно същото...
Стоян Заров

2013.05.23 | 22:19

3
Волен е изключително честен и искрен човек, бори се за България и нищо няма да го спре. Само така Волене ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

2013.05.23 | 17:28

1
Лайте още малко, гербави псета. Голям страх ви тресе от Волен, защото знаете, че скоро идва сезона за отстрел на помиярите

Добави коментар

Водещи новини