Депутат от БСП: Обещаваме, че няма да има шоково поскъпване на тока

  • 23 май 2013 08:13

  • 1545
  • 8
Депутат от БСП: Обещаваме, че няма да има шоково поскъпване на тока
©

Мораториумът върху цените на тока са единствената адекватна мярка в този момент. Ние от "Атака" сме предложили това още в миналия парламент.

Това каза в сутрешния блок на TV7 Любомир Владимиров от "Атака". Мораториумът трябва да е за срок от шест месеца. През тези месеци ние ще работим за нови закони в енергийната сфера. Държавата е абдикирала от сектор енергетика. Това се видя ясно вчера. ЕРП-тата трябва да се одържавят. Те имат редица нарушения по лицензите си, каза още Владимиров. Някой трябва да понесе отговорност. Прокуратурата трябва да се захване с бившите шефове на ДКЕВР и бивши министри. Тази престъпна групичка трябва да си получи заслуженото. ГЕРБ се държат като ученици в клас. На тях класната им казва какво да правят. Дали да са в залата, дали да се усмихват. Те трябва да разберат, че няма място политически реваншизъм и трябва да работим за България.

Този парламент ще работи с дневния ред на хората, допълни Жельо Бойчев от БСП. Състоянието на енергетиката е критично. Аз не искам да съм на мястото на следващия министър, който ще се занимава с тези работи. Наложителна е мярката да не се увеличава в този момент цената на тока, категоричен беше Бойчев. Трябват промени в законите за енергетиката. Ние от БСП искаме няколко неща и ще работим активно за тях. Служебното правителство трябва да предложи мерки за разширяване на енергийните помощи. Трябва да има две тарифи за ток. Ще настояваме за промени в ценообразуването на електричеството, разкри той. Категорично обещавам, че няма да има шоково поскъпване на цената на тока, каза Бойчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1545 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.05.30 | 09:57

8
Абе какво "шоково"? НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА, ЧЕ ТОЯ ПЪТ ЩЕ ГОРЯТ СГРАДИ !!!

2013.05.24 | 18:52

7
Еволюция в обещанията - ще има намаление- няма да има поскъпване- няма да има шоково поскъпване. Очакваме: няма да има шоково поскъпване тази година.
Ne narod,a....

2013.05.24 | 15:08

4
Ама толкова лъохманска сбирщина,като нас няма по всички земни кълбета.Падна правителство за тока(как и защо е паднало е друга тема),идват нови,и хайде-пак старата плоча- ЕРП-тата искат 40%,но ДКЕВР не дава,ама до 16% -не се знае.После Сидеров виновен,че иска да ги изрита.Хора,всички са пълнили търбуха до спукване,още от Костов.Как ще ме махнеш,ако съм те направил милионер?Нали и главата ти ще хвръкне.

2013.05.24 | 18:51

6
БСП: Обещават - xa-xa-xa
Писна ми

2013.05.24 | 18:50

5
Егати държавата загубена, егати простия народ сме.Свалихме едно правителство с протести, а сега се говори за увеличение на тока.Нямам думи не е истина не го вярвам това то вярно че имаме 500 години стаж да мълчи ме и прекланяме глава, но се питам до кога.България събуди се не вярвам, че трябва да се примиряваме с тези неща, и силно се надявам, че народа ще се надигне стига сме мълчали до кога?
stoiko

2013.05.23 | 14:21

3
Tozi sait e komunisti4esky,vsi4ko sto se otnasja do komunistite se cenzurue i ne propuska,mladite komunisti ne trjabva da se diskreditirat,nezavisimo ot tova kakvi gluposti govorjat,trjabva da im se dade vazmoznost da lazat naroda.

2013.05.23 | 13:42

2
свиркен унд дудукен натюрлих,я воль

2013.05.23 | 13:42

1
Воленче брато,бах мааму,тоз Лютви много яко ни го начука ве и коши прайм сига ве,тя си иба май.ката ве,ади ве кажи ве мама ти да е..ба

Добави коментар

Водещи новини