Депутат от БСП: Болниците се задъхват

  • 22 май 2013 08:39

  • 1548
  • 1
Депутат от БСП: Болниците се задъхват
©

Болниците буквално се задъхват, заяви за Нова телевизия Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския, шеф на АГ "Шейново" и депутат от гражданската квота на "Коалиция за България" в 42 - рото Народно събрание

Отпадане на статута на болниците като търговски заведения, иска Андреева.

Тя заяви, че трябва да се промени и коренно здравеопазването относно бременните жени. Според нея, проблемите пред бъдещите майки са причината, която ги отказват от други деца.

"Трябва да бъдат премахнати всякакви трудности за достъп на бременните до медицинска помощ. Те трябва свободно да могат да избират своя специалист, а не да чакат с месеци за едно направление", заяви Андреева.

Припомняме ви още, че Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския е едно от имената, които са спрягани за министър на здравеопазването в кабинет, оглавен от Пламен Орешарски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1548 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
"Иване, кажи им ИСТИНАТА" - П. СТОЯНОВ

2013.05.26 | 15:00

1
И к'во викаш танче, трудностите пред бременните да отпаднат... това добре..........., а пред онкоболните да останат ?А? Танче, Вие всички сте за термит..........

Добави коментар

Водещи новини