ДПС: Борисов пусна две дами да бойкотират работата на НС (обновена)

  • 22 май 2013 07:42

  • 1401
  • 0
ДПС: Борисов пусна две дами да бойкотират работата на НС (обновена)
©

Не бих се занимавал с това какво ще бъде името на бъдещия министър - председател и особено с евентуални негови прякори, заяви в студиото на Нова телевизия Петър Курумбашев от "Коалиция за България".

Той е категоричен, че трябва политиците ни да се научат да се съобразяват и партиите да заработят заедно. "Ако политиците нямат такава воля, хората много бързо ще ги накажат", добави той.

Димитър Лазаров от ГЕРБ потвърди, че депутатите, оглавявани от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ще подкрепят непопулярните мерки на един евентуален кабинет, оглавяван от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Още преди няколко дни ГЕРБ запознаха да извиват ръце, разказа Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно от ДПС. Той припомни, че през вчерашния ден Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е пуснал две дами, които да бойкотират работата на 42 - рото Народно събрание.

Относно това дали ГЕРБ бойкотират работата на ЦИК, Лазаров отказа да коментира въпроса. "Няма игра на ГЕРБ. Днес ЦИК имат заседание", каза още той. Той попита коя партия е опозиционна и заяви, че по двама депутатите от ДПС и от Коалиция за България не са се били регистрирали през вчерашния ден. Димитър Лазаров попита дали тези хора са положили клетва. Той обясни, че полагането на клетва не означава подписване на клетвения лист.

Курумбашев коментира и работата на народните представители. Той бе категоричен, че депутатите трябва да работят, а не да бягат от отговорността, която са поели. Колкото по - скоро политиците започнат да работят , толкова по - добре, добави социалистът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1401 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини