Манолова: ГЕРБ ще натискат конституционните съдии

  • 20 май 2013 08:40

  • 2516
  • 15
Манолова: ГЕРБ ще натискат конституционните съдии
©

Самият Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа знае много добре с кого си говорим всички в политиката. Аз не мисля повече да се обяснявам по темата с бюлетините в Костинброд. Трябва да се обясняват тези, които подготвяха тази грандиозна манипулация. Аз съм подложена на тормоз в последната седмица. Как един нормален човек ще си позволи да подаде сигнал, като вижда какво се случва с мен.

Това заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Гореща точка". Въобще няма да се учудя, ако от ГЕРБ се опитат да натискат конституционните съдии. Дали е нарушен закона се преценява от Изборния кодекс. Този закон беше подготвен от Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после и беше в услуга на ГЕРБ. Те оставиха редица лобистки закони в парламента. Нашата цел ще е да променим маса закони в социалната и икономическата сфера, които да променят начина живот на хората, категорична беше Манолова.

Идеята за касиране на изборите е престъпление спрямо българския народ. В новото Народно събрание има много работа за вършене. Аз се срещнах с много хора по време на предизборната кампания и всички те се притесняваха как ще преживяват, убедена беше Манолова. Правителството ще бъде съставено в най-кратки срокове и призовавам ГЕРБ да не бавят топката. Правителство трябва да има, за да се решат проблемите на хората. БСП няма да влиза в задкулисни коалиции и договрки. Всичко, което се случва в парламента, ще бъде явно, обеща Манолова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2516 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2013.05.22 | 18:42

15
Няма да натискат теб защото лаеш много! А бюлетините си бяха за вас,дпс и кунева

2013.05.22 | 18:42

14
тая измамница и тя е за затвора.сутринта с бареков правиха това което наи добре правят плюха плюха чак се задавиха.
N

2013.05.22 | 18:42

13
Другарката Манолова откъде толкова добре е запозната със алгоритъма - майче майче дърта апарат-минетчийка си , колко телефони си навъртяла да "натискаш" пролурори и съдии
pppp

2013.05.21 | 07:11

8
и да прави специални закони за специални хора като Ванко 1 и Кондьо, закона за амнистията в края на мандата на тройната коалиция, за да не може никой от тройната коалиция да бъде осъден
ВСИЧКИ СРЕЩУ КОМУНИСТИТЕ

2013.05.22 | 18:42

12
45 години съм била в "ЗАТВОРЕНАТА СИСТЕМА НА КОМУНИСТИТЕ"! Никъде не ме пускаха. С висше образование съм-бял свят не видях! Сега СЕСТРА ГАЛЕВА ли ще ни яха ? Защо да не се обединим срещу тях-имаме кой да ни води! Прост бил, такъв бил, онакъв бил-народа го харесва"такъв какъвто е - един от нас! И аз съм яла филии с мас след войната- е какво да се срамувам ли за това! Бяхме бедни но горди-а сега се мотаеме и ЗАЩО НЕ СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ИЗЕДНИЦИТЕ-КОМУНИСТИ?

2013.05.22 | 18:42

11
КОМУНИСТИ МРЪСНИ НОВИ ИЗБОРИ ИДВАТ НЕ ДРАЗНЕТЕ НАРОДА
antivirus

2013.05.22 | 18:41

10
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ СЗО ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! На 11 май 2013 година населението на Република България бе масово заразно от ЧУВ! Заразяването е извършено от „паяка Мая” използвайки националния музикален инструмент „дудук”.Вирусът е със светкавично действие върху ЦНС, като изкривява мисленето.Заразата първоначално е регистрирана в групата BSP, като за опасността от заразяване българите били предупредени от член на групата, но не са взети предпазни мерки. Главните органи, оторизирани да вземат мерки срещу заразата също са били заразени от „паяка Мая” и с действията си са спомогнали за разпространението на заразата, като след тяхната намеса вирусът в значителна степен е увеличил поразяващото си действие. На 12 май с.г. беше проведено национално изследване за да се установи мащаба на разпространение на заразата. След няколкодневно отчитане на резултатите са потресаващи: от близо 7 000 000 население, може да се потвърди със сигурност, че са заразени почти 1 000 000 души; не са заразени малко над 1 000 000 българи които са с вроден имунитет, а всички останали са със съмнителен резултат. Все още не са взети мерки за ограничаване на източника на зараза и разпространението и продължава. СЗО информира, че при подобни случаи от световната здравна практика винаги се намират достатъчно здрави сили, които да ограничат източника на зараза и заразените, като в населението със съмнителен резултат вирусът се очаква да се локализира от естествените защитни сили на ЧОВЕКА /здравият разум/. Очаква се в скоро време да се проведе още едно изследване.

2013.05.21 | 15:50

9
тези, които подготвиха тази грандиозна манипулация са такива недуразомения като теб и твоята партия плюс недуразумението бареков

2013.05.21 | 00:13

7
Мен не ме интересува кой ще е на власт, искам само по бобър живот за семейството ми и естествено за всички Българи, защото ме боли като гледам по новините колко хора живеят на ръба.

2013.05.21 | 00:12

6
Престъпление е вашата партия,другарко!!!Май забравихте,защо се прекръстихте на Бсп,да ви припомням ли?Вий май имате само спомени за удобни на вас случаи!Не си ли спомняте когато Дпс начело с Ахмед Доган се готвиха да ви забранят като партия и щяха да внесат молба в конституционния съд?!Как бързо се прекръстихте от Бкп на Бсп! И сега ще ми говорите за морал,всички схеми къде ги преписвате на Герб ги правихте и правите вие!Опитите ви да си спасите жалката партия ще останат неуспешни,защото ви давам само месец-два да се радвате на тройната ви коалиция,после дупе да ви яко!!!То и за нас,народа,се отнася,защото съм убедена,че полицията няма да е толкова благосклонна както беше по време на февруарските протести!Знаем как връща властта Бсп,сещате ли се как пеехте патриотични песни в парламента през 97ма и едвам ви отърваха от народната любов... Ще ви припомним няма страшно;)
js

2013.05.21 | 00:12

5
Радвам се като чета такива коментари защото все пак много българи си спомнят близкото минало.Защото покрай тези избори много хора си спомнята ,че ако тройната коалиция начело с БСП имаше успешен мандат по време на своето управление то народа нямаше да предпочете ГЕРБ с такова мнозинство.А сички тези провлеми които свалиха ГЕРБ от власт бяха заложени от предишни правителства.И ГЕРБ имаха нещастието да управляват в най-голямата икономичесака криза от втората световна война.

2013.05.20 | 23:33

4
Цитирам" Как един нормален човек ще си позволи да подаде сигнал, като вижда какво се случва с мен."Не беше нужно да си признавате че сте луда другарко Майнолова.Само като ви види снимката човек,ясно вижда тихата (или не съвсем) лудост в погледа ви.Просто не мога да повярвам как вие и други представители на вашия вид ,можете да защитавате беззаконието по време на изборите.Нима това да бъдете на власт е по важно от справедливоста и правовия ред в държавата.Нима едно управление започвайки така с лъжи,измами тотално погазвайки всички морални и правови норми ,може да донесе неещо добро на България.Едва ли!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини