Светльо Витков нямало как да се облагодетелства от субсидиите

  • 19 май 2013 20:38

  • 3193
  • 3
Светльо Витков нямало как да се облагодетелства от субсидиите
© Булфото

Обвиняват ни за пари, които не сме взели и които някой друг е определил, че по закон трябва да взимаме. Така лидерът на партия „Глас народен" Светльо ВитковСветльо Витков Светослав Емилов Витков, още известен като Светльо Витков или Светльо от „Хиподил“, e певец, коментира пред БТВ темата за субсидиите, които се полагат на формацията заради събрания над 1% от вота на българите.

В същата ситуация са общо 10 партии, които след 12 май си извоюваха правото на парче от 38,3 млн. лв. годишна държавна субсидия. На „Глас народен" се полагат по около 500 хиляди лева на година или общо над 2 млн. лева до следващите парламентарни избори.

Според Витков той няма как да се облагодетелства от тези пари, тъй като „много хора гледат в гърба ми".

„Партията не е моя, то си е като фирма, като една голяма организация. Ако аз тръгна да крада, знаеш ли колко хора ще разберат", заяви „прохождащият" политик и посъветва хората да попитат старите партии какво са направили със своите субсидии за изминалите 4 години.

По данни на Витков за този период РЗС са получили общо 8 млн. лева, ГЕРБ - 80 милиона, ДПС - 28, Атака - 18, БСП - над 30 млн. лева.

Лидерът на партия „Глас народен" подчерта, че „нашата кампания беше предимно в интернет и проведена само със собствени средства". Витков призна, че не харесва да е политик, но няма друг избор. „Единият ми избор бе да замина в чужбина, а другият - да се боря с това статукво".

Последвайте канала на

3193 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.06.13 | 22:16

3
Българи събудете се . трябва да се обединим и да спрем нова окупация на България . Турците са тук ,те са в къщите ни ,в телевизора и дори ще ни управляват .Това не трябва да го допускаме .Дойде времето да кажем стига , край на измамата .Дълбоко съм възмутен от БСП , затова че прави съюз с една турска партия без да има угризения за това си действие .Нима няма български партий .Трябва да се изритат от парламента всички партий и да поставим нови избрани от народа БЪЛГАРИ .Учуден съм на хората гласували за БСП а и политиците в нея , какви българи са те,след като допускат турците на власт .Как е възможно български държавници , та дори и комунисти ,които трябва да работят единствено и само в интересите на БЪЛГАРИЯ да допускат турците да управляват БЪЛГАСКИЯ НАРОД .Моето мнение е че БСП и комунистите в нея са готови на предателство спрямо БЪЛГАРИЯ заради едната власт .Искам да кажа на българите гласували за БСП ,не виждатели че БЪЛГАРИЯ отива в турски ръце .Това трябва да спре .Разбирасе че има война между водещите партий ,но това трябва да е война на идей .Привържеици на БСП как ще отговорите на въпрос зададен от вашите деца,защо има турци в БЪЛГАРИЯ и какво правят тук.Как ще обясните на вашите деца, защо изобщо сме се освободили от турско робство (ако сме се освободили) .Какво ще им кажете гледайки паметника на ВАСИЛ ЛЕВСКИ .НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВЛАСТ .
s

2013.06.05 | 01:35

2
ХахХА Сигурно шефовете му от Герб са му секнали кефа хахахаха
ssd

2013.05.26 | 22:08

1
Е няма проблеми те ГЕРБ е ще си му платят отделно.

Добави коментар

Водещи новини