Янев: ДПС иска да македонизира България

  • 19 май 2013 14:25

  • 7994
  • 34
Янев: ДПС иска да македонизира България
© Булфото

ДПС иска да македонизира България. Това каза председателят на ПП РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, на пресконференция. ДПС продължава да загражда територии, ДПС продължава най-опасната тенденция за Балканите, за Източна Европа, за България – да мюсюлманизира еднородни български територии, каза Янев.

„Най-опасното явление, което всички се страхуваха да не се случи през последните 20 и няколко години беше да не стъпи депесарски крак в Софийските многомандатни избирателни райони. На тези избори това се случи – ДПС вече загради нова територия. В София има народни представители в 23, 24 и 25 МИР. С това ДПС иска да македонизира България. Така, както в Македония и по-специално в столицата Скопие, има заградени територии - левият бряг е напълно заграден. В момента, в който българския квартал, по левия бряг на Вардар, още след 41-ва година насам, квартал „Чаира”, беше превзет от радикални мюсюлмански групи, натискът се случи, и беше признат по-късно. Първо албански партии, една, две, три, а по-късно и албански език за втори официален език.

Целта на ДПС ясно прозвуча от парламентарната трибуна: седмици преди този парламентарен вот, те искаха да могат да правят агитация на майчин език. Скритата цел, негласната цел на ДПС, е още на евроизборите да въведат текст за агитация на майчин език, тоест да може на турски да се агитира в София. Това им е целта. В момента, в който прокарат и осъществят тази своя цел, следващата стъпка е да направят това, което мюсюлманите направиха в Скопие. Кръстиха училище „Никола Йонков Вапцаров” – „Яшар бег”, кръстиха училище „Яне Сандански” – „Хасан Прищина”. Това е голямата цел на ДПС, затова толкова време се говори за джамия в София, за мюсюлмански център в София, затова се предприеха тези действия, които в момента са факт. Настъплението на ДПС в София е настъплението на исляма в София и, за голяма опасност, не на традиционния ислям. За РЗС големият победител е ДПС и ние ще продължим нашата мисия от 2009 г.”, каза още Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Най-големият победител от изборите е ДПС, каза още Янев на пресконференцията, посветена на анализи от изборните резултати и намеренията на РЗС за действията оттук насетне. Нашата оценка за изборите е, че парите победиха достойнството. Такъв политически разврат, какъвто се случи на тези избори, никога не е имало в България за последните 20 години. Този разврат е предвестник на края на този провален политически модел, каквото и да се случва оттук нататък, който и да съставя правителство, който и да победи на следващи избори винаги ще бъде губещ.

Това, което показват резултатите е, че в момента в най-добрия случай БСП и ДПС ще управляват с такова доверие, с което не се стига до никъде. Стига се до нова пропаст и по-тежки времена за държавата. Считаме, че единственият спасителен вариант е час по-скоро партиите от статуквото да осъзнаят сами да се вразумят, че трябва да направят отстъпление, че трябва да има разбирателство, за да не погребем държавата, посочи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Може да има разбирателство за свикване на Велико народно събрание с цел приемане на нова конституция. Тази Конституция показа, че е уродлива и не дава възможности за провеждане на нормален вот.

Тази Конституция няма правила дори за обжалване на изборите, каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Ако си представим, че в изборния ден е имало крайно радикални банди, които с автомат Калашников са закарали хората до секциите и са ги заставили насила да гласуват пак няма начин за касиране на изборите. Най-опасното явление, от което се страхуваха всички в последните 20 години, беше да не стъпи депесарски крак в многомандатните райони. ДПС загради нова територия и вече има народни представители и в 23, 24, 25 МИР. С това ДПС иска да македонизира България, така както в Скопие има заградени територии. Левият бряг е напълно заграден, каза още Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Няма да подам оставка, докато РЗС не стигне до своята голяма цел – свикване на Велико народно събрание за Конституция. Ще се борим до край за референдум за нова Конституция. Когато това се случи, аз ще предам щафетата на младите хора до мен, каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Дотогава аз ще се боря с още по-голяма сила, отколкото го правех досега. Ние сме единствената извънсистемна политическа сила и това ни дава още по-голяма сила и никой няма да може да ни обвинява в това, което ни намали резултата. Най-лоша шега ни изигра фактът, че РЗС е патерица на ГЕРБ. След изборите никой вече не вярва на това. РЗС е самостоятелна сила. И наши опоненти са всички четири партии в изпълнителната власт, каза още Янев.

РЗС ще сезира Конституционния съд за 51 784 гласа от Република Турция. Скритата цел на ДПС е да агитират на майчин език, да се агитира на турски в София, каза още Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Когато прокарат тази цел, следващата цел е да направят това, което мюсюлманите направиха в Скопие - кръстиха училище Яне Сандански - Хасан Прищина. Това е целта на ДПС. Настъплението на ДПС е настъплението на исляма в София и то нетрадиционния ислям. Тъй като за РЗС големият победител е ДПС, ще продължим нашата мисия от 2009 г. Ще сезираме Конституционния съд. Анализирахме секциите от Турция и стигнахме до извода, че във всички секции в Турция са осъществени фалшификации, които би следвало Конституционният съд след като разгледа правните ни аргументи да се произнесе”, каза Янев.

"Политическия съвет на РЗС взе решение и ме упълномощи да подпиша документи, с които да сезираме Конституционния съд. Искът ни сочи, че в 86 секции в Турция има дописване на избиратели под чертата на избирателните списъци, които не са имали право да гласуват. При дописване под чертата във всички секции в Турция са били попълвани номера на невалидни документи за самоличност или не са били попълвани графите за валидни български документи. Подавани са в голяма част от секциите повече от 936 гласа, което надвишава значително допустимия максимален брой”, каза Янев. Той посочи, че има дублиране на лица в избирателни секции в Турция поради липса на механизъм за контрол. В две трети от секциите тези, които са заявили, че ще гласуват, не са гласували, тоест това са фиктивно попълнени имена само с цел да се разкрият съответните секции. Самите документи за разкриване на секциите са фалшифицирани.

„От градовете Бурса, Бандърма, Измир, Капаклъ, Къркларели, Феризли, Чорлу са избрани народни представители в столицата. По-страшно явление за България не знам дали е имало през последните две десетилетия. 62 090 действителни гласа са подадени за партии. От тях 51 784 гласа за ДПС. Искаме Конституционният съд да касира всички 240 мандата, като премахне бюлетините, идващи от Турция и народните представители, според броя на фалшивите гласове”, каза още Янев. По изчисления на РЗС, би следвало ДПС да падне с пет депутатски мандата от гласовете от Турция, при касиране. „Ако се установят и други гласове от чужбина, може да падне и шести мандат на ДПС. Те не са си взели поука, а са направили много по-страшни дела, от тези през 2009 г. Това е последната точка на наглостта”, каза Янев. „Политическият разврат е взел размери, които показват, че ГЕРБ и БСП са готови на всичко. Между ГЕРБ и БСП е имало договорки и няма как да няма договорки, защото там много бързо се предаде щафетата. Как така до вчера доминиращата квота на ГЕРБ в ЦИК, станаха адвокати на БСП. Как се случи това нещо.

Въпреки че РЗС не е в парламента и претърпя най-тежките удари от ГЕРБ, РЗС получи гласовете на твърдото си ядро, което винаги е било предано на каузата на РЗС така, че считаме, че всички партии от статуквото имат помежду си договорка. В близките дни ще кажем какво ще се случи и да не правят скрити схеми, защото обществото ще научи”, посочи Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. „Лоши или добри, ще продължим да се борим за каузата си – нова Конституция и ще казваме кои спират пътя България да тръгва по нов път”, заяви Янев. Ако ДПС, ГЕРБ, БСП и „Атака” искат да покажат, че се интересуват. Ако ГЕРБ иска да не бъде сочена с пръст в обществото, трябва да напусне парламента, иначе БСП, ДПС и „Атака” ще обвинят ГЕРБ, че техни депутати са гласували за правителство на ДПС, БСП и „Атака”. Ако „Атака” иска да докаже, че е патриотична партия, трябва също да напусне парламента, за да стане ясно, че няма правителство на малцинството. Ако не напуснат парламента, ще стане явно, че има договорки и всички е били шикалкавене”, каза Янев. „ГЕРБ ни направи извънпарламентарна партия, ГЕРБ ни купи депутатите, ГЕРБ ни взе субсидиите", каза още Янев.

Последвайте канала на

7994 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар

2013.05.20 | 16:50

34
Групите хора по света са различни и обществата са им различни- в Китай едно, в Индия друго, в Папуа трето. На Балканите обществата хилядолетия са се тормозили и мразили, така, че космополитизъм тука няма скоро да настъпи. А инвазията на турците във всички балкански страни не е с цел космополитизъм, а поставянето им под контрол.

2013.05.20 | 02:42

5
Фесове къде продават? Да си купя..., че знае ли човек какво ни чака?!
yusein yusmenov

2013.05.20 | 13:31

33
недейте да търсите фесове ами търсете жени че правете деца и не на 45/50г.да се жените а на още 18 (съвет от един турчен )
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2013.05.20 | 12:15

31
DANO DA NI PRATQT V TYRCIQ NA RABOTA TAM PONE IMA KAKVO DA SE RABOTI , TYK V BbLGARIQ NQMA INQMA DA IMA PONE 5-6 ,MOKE BI10 GODINI..........
48 Такт

2013.05.20 | 12:15

32
Така е няма да има работа. Като те гледам, хората първо трябва да се научат да пишат на собствения си език, пък после да пискат за работа. Не ви ли е срам че в Монголия навсякъде се вижда кирилица, а в България почти никъде?
Менъжер

2013.05.20 | 11:57

30
Янев,не виждаш ли,че твоя цирк вече свърши.Ти сам му сложи края.Той вече е мъртвец.А да съживяваш мъртвец,все едно да съживяваш на 80 годишен пенсионер оная работа.
SOS

2013.05.20 | 11:56

29
СЛУШАТЕ БРЪТВЕЖИ НА ПОЛУНОРМАЛНИ ХОРА-ЯНКА.КАКВИ ТУРЦИ,КАКВИ БЪЛГАРИ БРЕ ХОРА.В ЕДИН "КЮП" СТЕ,КЮПА НА БЕДНОТИЯ,МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА.ПРОТИВ ТОВА СЕ "БОРЕТЕ",СВЕТЪТ Е КОСМОПОЛИТЕН,ЗА ВСИЧКИ.ХОРАТА В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЖИВЕЯТ НОРМАЛНО ОТ ВСЯКАКВИ РАСИ,И СА ГОРДИ ОТ СТРАНИТЕ СИ.ВИЕ СЕ ДЕЛИТЕ ПО АКЪЛИТЕ НА НАЙ-ОКАЯНИТЕ ЖАЛКИ ТВАРИ.ПОМИСЛЕТЕ.....,
Расизъм

2013.05.20 | 11:55

26
Заради расизма България няма да е единна държава. ГЕРБ само краде. БСП комунисти. ДПС турци. Атака мръсни националисти. Ае изберете един от тези партии.
48 Такт

2013.05.20 | 11:56

28
Ти шегуваш ли се? Най-расистките страни в Света - Япония, Корея и Хонг Конг според теб явно са бедни и хората умират от глад. България няма да е единна държава заради идиотите които не могат да мислят сами, а не заради расизма.
Mezoni

2013.05.20 | 11:55

27
някой 4ули, този да говори така за турците и религиите преди изборите и докато беше в парламента-НЕЕЕЕ, той е там къде има изгода...
куку

2013.05.20 | 11:55

25
"Янев: ДуПеСе иска да македонизирам България" И .уй да те подпира,боклук долен.
123

2013.05.20 | 11:55

24
Има нещо вярно в Янето!В с.Зимница Ямболско,без да има турци,ДПС печели 71 гласа.Как Става това?ПРИ Джамбаз-ООД работят СТОТИНА ЦИГАНИ.А сега да видим кой,контролира ВОТААА!
БОКО

2013.05.20 | 11:53

23
КОПЕЛЕТО ЯНЕВ ПЪРВИЯ ПЪТ НАБУТА АТАНАС СЕМОВ НО СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПОКРИЕ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ЗАЩОТО ТАКИВА ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ КАТО НЕГО НЯМАТ ПРАВО ДАГОВОРЯТ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини