Социолог: На ГЕРБ им липсва политически опит

  • 16 май 2013 18:16

  • 1474
  • 2
Социолог: На ГЕРБ им липсва политически опит
©

ГЕРБ е млада партия, която не е минала през периода да бъде опозиция. Точно това е начина да покажат, че са зряла партия.

Това каза пред камерите на TV7 Васил Тончев, социлог. Аритметиката показва, че в момента мандатите са 97 за ГЕРБ и 143 срещу ГЕРБ. Всички партии на прехода са белязани и дамгосани от прехода. БСП, ДПС и "Атака" ще положат всички усилия, за да покажат, че могат да се справят с положението в момента, убеден беше Тончев. Според мен "Атака" ще направят всичко възможно, за да се докажат. Те влязоха в Народното събрание със социални обещания и това ги сближава с другите две партии, които винаги са били социално настроени.

С желанието да се касират изборите ГЕРБ се опитват да протакат политическата си загуба. На тях им липсва политически опит, категоричен беше социологът. Надявам се на бързо сформиране на новия парламент и новия кабинет, защото има много проблеми за решаване. Аз съм убеден, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще се справи и трябва да бъде оставен да работи. Трябва да има граждански контрол и аз съм сигурен, че след протестите от февруари, всички политици вече трябва да се съобразяват с хорския глас, каза още Тончев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1474 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
вярно

2013.05.17 | 10:28

2
но пък затова имат политическа тояга и имаха Цветанов.

2013.05.17 | 09:38

1
бля бля блябля

Добави коментар

Водещи новини