Борисов обеща, че ще помага на пациентските организации

  • 15 май 2013 15:43

  • 2645
  • 16
Борисов обеща, че ще помага на пациентските организации
©

"Ще ви помагам, ако управляваме ние, но и ако останем в опозиция - пак ще ви помагам, все пак в парламента имаме почти 100 депутата. Винаги съм се опитвал да правя за всички най-доброто. Благодаря ви, че си имаме доверие. Оценявам, че точно в днешния ден дойдохте при мен", заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на среща с четирите националнопредставени пациентски организации, която беше поискана от тяхна страна, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Председателят на Българската асоциация за закрила на пациентите Пламен Таушанов заяви, че пациентските организации очакват съставянето на стабилно правителство, защото много неща в здравния сектор чакат решения и всяко забавяне се отразява зле на всички пациенти в страната.

“Разчитайте на качествени хора, които няма да ви подвеждат. В системата на здравеопазването има много пари, но контролът е слаб и трябва да бъде значително засилен”, каза още Таушанов. Председателят на Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания и приятели Евгения Адърска благодари на председателя на ГЕРБ и за огромната помощ, която е оказал на пациентите с онкологични заболявания. „Правителство преди вас отказа да осигури жизнено важните 150 милиона лева за финансиране на лъчетерапията с единствения мотив, че тогава нямали такива пари. Тогава онкопациентите протестирахме пред здравното министерство, а сега се полагат грижи за нас. Вас лично най-много съм Ви гонила за антираков план. По него вече се работи. Благодаря Ви, че си свършихте работата“, каза още Адърска.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г припомни, че именно правителството на ГЕРБ осигури финансирането и изграждането на циклотрона за производство на изотопи във варненската болница „Св. Марина“. Председателят на Федерация Български пациентски форум Иван Димитров заяви, че правителството на ГЕРБ, с помощта на здравния министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и председателя на здравната комисия Даниела Дариткова, проведе реформи, които никой не може да отрече.

„Предстоят обаче много тежки проблеми като въпросите около осигуряването и контрола на медикаментите и лечението на хронично болните пациенти. Затова настояваме, ако поемете управлението на страната да преценявате много добре с какви хора работите в здравното министерство, защото години наред чиновниците подвеждаха министрите“, коментира Димитров.
Председателят на Националната пациентска организация д-р Станимир Хасърджиев благодари на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че ГЕРБ е първата партия, която е спазила закона и при управлението на Борисов пациентските организации получиха национална представителност.

„Най-много Ви благодарим за преместването на лекарствата от Министерството на здравеопазването в НЗОК. Сега чуваме от средите на БСП, че се готвят да върнат старото положение. Но ние няма да си мълчим, няма да позволим връщане на лекарствата от НЗОК в МЗ. Силно сме притеснени от подобни идеи“, заяви Хасърджиев.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на пациентските организации за доверието и съвместната работа в диалог.

„Нещата, които чувам, не са неизпълними. Ако дойдем на власт ще дойдете при мене, ще работим, ще се борим да продължим реформата в здравния сектор. Но ще я правим отдолу – нагоре“, каза още Борисов. В края на срещата от Националната асоциация по мукополизахаридоза подариха на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г шоколадови бонбони в знак на благодарност за огромната помощ, която е оказал на пациентите с редки заболявания.

„Благодарни сме ви, че по време на Вашето управление се направи толкова много за лечението на редките болести. Лечението на огромна част от тези заболявания вече се финансира от НЗОК. Дръжте се мъжката, такъв какъвто сте си и така ще успеете“, заяви председателката на асоциацията Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2645 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2013.05.17 | 19:08

16
Герберуги, Огледайте си педерастките задници. Всички мразите, нали? Това беше целта. Вождът ви накара цяла България да се мрази. Това му беше цел и я постигна. ГЕРБ не се нуждае от ревизия. Ревизията и сега може да й се направи. място а общински съветник се продаваше за до 100 000 лв, депутатско за 500 000 лева, за кмет в зависимост от района пъти повече, 40% комисионна за държавна поръчка, никога не е било такъв битак нито изборите, нито избираемите длъжности, нито държавата е била такъв батак. В администрацията само два типа хора: верни и не ставащи, незаконно назначени, за да се бранят до последно, и платени, за да са зависими. ГЕРБ ревизия няма да издържи. Но трябва да бъде публично разчекната на позорния стълб тази партия, забранена със закон и поне 5-6 от лидерите й да изгърмят с доживотен без замяна за национално предателство. Айде отивайте да спите в американското посолство, патриоти!

2013.05.17 | 19:08

15
Герберасти, в изборната нощ бате Бойки не даде пресконференция. Вчера и оняден мълча и псува задочно и се излъчва на запис. Днес чух ви пратил открито писмо. Вдругиден щял да ви изпрати и затворена картичка от каймановите острови. Ахахахаха. А вие сте тъпи- по-тъпи - най-тъпи - герберасти. Провалихте държавата и още искате да управлявате. Не разбрахте ли че даже вождът ви ви има за овце? Че ние за какви да ви имаме тогава, за лъвове? Я ббееее оттука бе!
ндаааа

2013.05.17 | 19:08

14
Я отиди да се боцнеш отзад с рязаните си другарчета другарю!!

2013.05.17 | 19:08

13
Защо не ни помогна през последните три години бе пидал?

2013.05.17 | 19:08

12
Аз какво разбрах сега на крадливото правителство му сменили името и се казва „ПРОГРАМНО“.Колко умно са го измислили без отговорности и всичко под масата и няма да е коалиционно.Само че господа ако не е коалиционно трябва да не се прави от партии а от народа така че ще си носите отговорността но не като тази на тройната коалиция.
Азазел

2013.05.17 | 19:08

11
Форумисти, без значение замен е кой какво приказва, но да правите ЕВАЛА на МУТРАТА -ПОЖАРНИКАР, която е прочела през живота си само "Винету" е... МНОГО ВИ ЗДРАВЕ

2013.05.17 | 19:07

9
Четри години,четри здравни министри, срещани по асфалтови магистрали. Е,какво повече искате? А в Парламента - Лъчо мозъка. Да не се надяваш на такъв министър-председател!
Tanya

2013.05.17 | 19:07

10
Пациентските органозации вероятно са се срещнали с Борисов, за да му благодарят, че ограби 2 милиарда лева от здравните ни осигуровки и ги похарчи неизвестно къде. А за това, че Борисов ни мисли само доброто няма защо да ни го казва, ние го почуствахме по доходите си, по цените и по разговорите за Мишо бирата и този с Кокинов и с Миро. щях да забравя да спомена и 350 00О незконни бъулетини.
Аве

2013.05.17 | 19:07

8
Аве братле оттегли се с достойнство излагаш се,почваш да ми заприличваш на девушка с тези твой изцепки,отиди в най близкото районно управление и се предай моля те,и после твой та дружка също!

2013.05.17 | 19:07

5
Никога не е късно да се изложиш.Особено когато става често.

2013.05.17 | 19:07

7
Тоя как не се умори да се хвали???Ццццццццц,малийй наглец голям

2013.05.17 | 11:15

4
В колона по един към затвора, да води тиквата Борисов,втори онзи там глупака Цветанов ХОДОМ МАРШ! И без приказки в колоната!!!

2013.05.17 | 19:07

6
Забравихте Фидосова
хирург

2013.05.17 | 11:15

3
може да помогнеш с органите си след като те гръмнат. без мозъка разбира се защото такъв нямаш.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини